Palas Mall te ajută să descoperi insulele vacanței: Mykonos, Palma de Mallorca și Malta

Planurile de concediu sunt în plină desfăşurare, aşa că Palas Mall îi ajută pe clienţi să combine pasiunea pentru shopping cu excursii de vis. În această vară, cei îndrăgostiţi de cumpărături vor avea şansa de a pleca direct pe tărâmurile fermecătoare ale insulelor Mykonos, Palma de Mallorca sau Malta.

În perioada 21 iunie – 6 iulie 2014, Palas Mall îşi invită clienţii să descopere Insula VacanţeiÎn fiecare week-end din acest interval, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unei excursii într-un paradis insular. Unul dintre norocoşi va fi trimis de Palas Mall să se distreze  înMykonosinsula grecească renumită pentru plajele cu nisip fin şi peisajele fascinante. Un alt câştigător se va relaxa în Palma de Mallorcadestinaţia turistică spaniolă care combină arhitectura vechiului oraş cu posibilităţile moderne de petrecere a timpului liber. A treia excursie este în St. Julian’s din Malta, un oraş cosmopolit, în care petrecerile se ţin lanţ întregul sezon cald. Toate cele trei vacanţe sunt pentru şapte zile, pentru două persoane, fiind asigurate transportul şi cazarea la hoteluri premium.

Pentru a participa la tombola verii, clienţii Palas Mall vor trebui să meargă cu bonurile în valoare de minimum 150 de lei la centrul de premiere special amenajat în formă de vapor, situat la nivelul 0, în proximitatea Graffiti Café. Odată ajunşi la bord, vor putea naviga până la unul dintre cele 4.000 de premii garantate: genţi de plajă fashion, costume de baie Gatta, meniuri SeaWeed cu fructe de mare, invitaţii la piscină, ceai, cafea şi dulciuri, fresh-uri pline de vitamine, băuturi Nestea răcoritoare şi multe alte surprize.

Palas Mall, deschis la distracţie!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;