Descoperă promoțiile verii de la Iulius Mall Iași

Promoţiile estivale au început să îşi facă apariţia la magazinele din IULIUS MALL. Clienţii pot economisi cu până la 80% dacă vor cumpăra în această perioadă produsele pe care şi le doresc. Haine, încălţăminte, accesorii, cosmetice, parfumuri şi multe altele pot fi achiziţionate, în această perioadă, la tarife mai mici decât în timpul anului.

Piesele vestimentare de la Nichi au preţuri cu până la 60% mai ieftine, în vreme ce genţile marca Samsonite, ideale pentru vacanţa de vară, pot fi achiziţionate cu până la 80% discount.

Promoţii tentante se găsesc şi la brandurile ZaraBershka şi Oysho. Domnii îşi pot înnoi garderoba cu piese vestimentare eleganteoffice sau de ocazii, de la magazinul Karma, care a pregătit preţuri deosebit de avantajoase.

Cei care doresc să plece în concediu cu ţinute vestimentare noi sunt invitaţi să descopere promoţiile de până la 50% de la magazinele StradivariusBSBCasa TeoEpongeKenveloMassimo şi Steilmann sau de până la 40% de la Pull and Bear.

Clienţii care se pregătesc de vacanţa la mare pot cumpăra costume de baie sau alte accesorii pentru plajă la preţuri promoţionale, de la Ani’s – 50%Jolidon –30% şi Mondex – 30%.

Și magazinul de încălţăminte Il Passo a tăiat din preţuri cu până la 25%, în vreme ce produsele cosmetice şi prafumurile de la Beauty 4 You sunt cu până la 40% mai ieftine.

Lista completă a promoţiilor de vară se găseşte pe http://www.iuliusmall.com/iasi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;