La Palas Mall, promoțiile îți fac bagajul de concediu

Moda nu are vacanţă, aşa că magazinele din Palas Mall au dat startul ofertelor estivale de nerefuzat pentru amatorii de shopping care se pregătesc de concediu. În această perioadă, clienţii Palas Mall sunt răsfăţaţi cu promoţii de până la 70% la articolele de sezon şi premii pentru cumpărături.

Piesele vestimentare în tendinţe pot fi achiziţionate la discounturi peste aşteptări. Oferte de până la 70% îi aşteaptă pe ieşeni şi nu numai în magazinul New Look, iar preţuri înjumătăţite sunt la articolele Zara, H&M, U.S. Polo Assn., Massimo Dutti, Stefanel, Lee Cooper, C&A, Camaϊeu, Motivi, Bigotti şi Celio. LaPull & Bear cumpărăturile sunt mai avantajoase cu până la 40%, la LC Waikiki cu până la 30%, iar la Tom Tailor cu până la 20%. Oferte care îţi fură privirile îi aşteaptă pe clienţi şi la Bershka, New Yorker, D’S Damat, Clockhouse şi alte branduri din Palas Mall.

Pasionaţii de mişcare au motive de bucurie la Intersport, unde sunt promoţii de până la 50%, şi la Nike, unde găsesc discounturi de până la 20%. Costume de baie şi lenjerie pentru toate preferinţele sunt mai ieftine cupână la 50% la Serena şi cu până la 30% la Jolidon.

Pentru cei care sunt în căutarea încălţămintei de vacanţă, Humanic şi Il Passo propun oferte de până la 60%, Musette are produse la jumătate de preţNoelle şi Office Shoes au discounturi de până la 40%, iarBenvenutti, Staccato, Otter şi Deichmann îi încântă cu promoţii de până la 30%. Oferte ispititoare sunt laCCC, iar cei care vor o geantă de voiaj nouă se pot bucura de preţuri mai mici cu până la 50% la Samsonite.

Pentru că accesoriile se fac remarcate chiar şi pe plajă, la Be In TimeKultho şi Accessorize se găsesc articole la jumătate de preţ.

Produsele cosmetice nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, aşa că la Sephora sunt oferte de până la 70%, iar la Yves Rocher de până la 30%.

Şi copiii au parte de promoţii de până la 70%, la Noriel, iar cei care vor să îşi decoreze casa pot alege obiecte cu preţuri avantajoase de la Deco Blu.

În plus, până pe 6 iulie, toţi cei care fac cumpărături de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall au şansa să descopere Insula VacanţeiÎn fiecare week-end, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unei excursii într-un paradis insular. Până acum s-a acordat vacanţa în Mykonos, însă mai trebuie găsiţi norocoşii care vor pleca la Palma de Mallorca şi Malta. Pentru a participa la tombola verii, clienţii trebuie să meargă cu bonurile de cumpărături la centrul de premiere special amenajat în formă de vapor, situat lanivelul 0, în proximitatea Graffiti Café. Odată ajunşi la bord, vor putea naviga până la unul dintre cele 4.000 de premii garantategenţi de plajă fashion, costume de baie Gatta, meniuri SeaWeed cu fructe de mare, invitaţii la piscină, ceai, cafea şi dulciuri, fresh-uri pline de vitamine, băuturi Nestea răcoritoare şi multe alte surprize.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;