Demonstraţii de tenis de masă oferite de campioana Elisabeta Samara şi Târg Fresh Market, la Palas

Şi în acest sfârşit de săptămână, Palas Mall îşi invită clienţii să combine sesiunile relaxante de shopping cu evenimente aparte. Demonstraţii de tenis de masă, târg al producătorilor locali, târg de antichităţi, teatru de păpuşi şi numeroase premii sunt pe agenda ansamblului din inima oraşului pentru următoarele zile.

Joi, 26 iunie 2014, de la ora 18.00, pasionaţii de sport sunt invitaţi în Atriumul Palas Mall să admire tehnica Elisabetei Samaramultiplă campioană europeană şi cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România în anul 2013. Aceasta va oferi publicului un spectacol antrenant, alături de jucătorii de tenis Maria Gaftea (campioană europeană la tenis de masă), Sebastian Vasilache şiVlad Ciolan.

De vineri până duminică, în perioada 27 – 29 iunie, pe esplanada Palas Mallintrarea dinspre Palatul Culturii, are loc prima ediţie a târgului Fresh Market. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia Târgoveţilor „Satu Verde” şi Camera Agricolă Judeţeană Iaşi, reunind numeroşi producători locali. Clienţii care preferă un stil de viaţă sănătos vor fi întâmpinaţi cu arome apetisante şi alimente naturale. Pofticioşii pot alege fructe, legume şi sucuri proaspeteproduse de panificaţie savuroasepreparate din carne şi lactate după reţete autentic româneşti, toate din gospodăriile producătorilor din judeţul Iaşi.

În acelaşi interval, în Atriumul Palas Mall se desfăşoară o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi. Dedicată tuturor celor pasionaţi de poveştile din trecut, expoziţia cu vânzare aduce împreună colecţionari din toate colţurile ţării. Cei interesaţi pot admira şi achiziţiona cele mai frumoase obiecte înnobilate de patina timpului: argintărie, numismatică, filatelie, tablouri, statuete, bijuterii, piese de mic mobilier, cărţi, ceasuri de colecţie, porţelanuri şi multe alte articole cu dichis.

Duminică, prichindeii sunt aşteptaţi la îndrăgita întâlnire cu personajele din poveşti. De la orele 11.00şi 18.00, marionetele Teatrului de Păpuşi „Aşchiuţă” vor oferi spectacole amuzante pentru toţi copiii.

În această perioadă, clienţii Palas Mall sunt răsfăţaţi cu promoţii de până la 70% la articolele de sezon şi cu premii pentru cumpărături. Până pe 6 iulie, Palas Mall îi invită pe ieşeni şi nu numai să descopere Insula VacanţeiÎn fiecare week-end, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unei excursii într-un paradis insular. Până acum s-a acordat vacanţa în Mykonos, însă în acest sfârşit de săptămână vom afla cine va pleca la Palma de Mallorca, iar în joc mai rămâne excursia înMalta. Pentru a participa la tombola verii, clienţii trebuie să meargă cu bonurile de cumpărături lacentrul de premiere special amenajat în formă de vapor, situat la nivelul 0, în proximitatea Graffiti Café. Odată ajunşi la bord, vor putea naviga până la unul dintre cele 4.000 de premii garantategenţi de plajă fashion, costume de baie Gatta, meniuri SeaWeed cu fructe de mare, invitaţii la piscină, ceai, cafea şi dulciuri, fresh-uri pline de vitamine, băuturi Nestea răcoritoare şi multe alte surprize.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;