Palas Mall trimite trei cliente să descopere „Insula Vacanței”

Campania „Descoperă Insula Vacanţei”, desfăşurată de Palas Mall în perioada 21 iunie – 6 iulie 2014, şi-a desemnat câştigătorii. Cele mai norocoase cliente vor pleca în excursii de vis, într-un paradis insular: Mykonos, Palma de Mallorca şi Malta.

În urma extragerilor la tombola verii, Palas Mall i-a răsplătit pe îndrăgostiţii de cumpărături cu nenumărate premii de vacanţă. Ramona – Georgiana Balan, din Roman, este câştigătoarea, desemnată prin tragere la sorţi, care va avea parte de un concediu distractiv în Mykonos,insula grecească renumită pentru plajele cu nisip fin şi peisajele fascinante. Cea de-a doua norocoasă este Cătălina Ganea, din Vaslui, care a făcut cumpărături din magazinele Palas Mall şi a fost răsplătită cu un premiu special: o vacanţă în Palma de Mallorcadestinaţia turistică spaniolă care combină arhitectura vechiului oraş cu posibilităţile moderne de petrecere a timpului liber. Periplul său prin magazine i-a adus Biancăi Tiu, din Iaşi, o excursie în St. Julian’s din Malta, un oraş cosmopolit, în care petrecerile se ţin lanţ întregul sezon cald. Toate cele trei vacanţe sunt de şapte zile, pentru două persoane, fiind asigurate transportul şi cazarea la hoteluri premium.

În plus, zilnic, au fost extraşi câştigătorii unor trollere de călătorie Mis Valigeria. La tombolă au participat toţi cei care au făcut cumpărături de minimum 150 de lei de la brandurile Palas Mall, fiind premiaţi cu daruri estivale instant: genţi de plajă fashion, costume de baie Gatta, meniuri SeaWeed cu fructe de mare, invitaţii la piscină, ceai, cafea şi dulciuri, fresh-uri pline de vitaminebăuturi Nestea răcoritoare şi multe alte surprize.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;