Magazinul Pause Men din Iulius Mall: inspirație pentru stilul masculin

Recent reamenajat, magazinul Pause din Iulius Mall reprezintă una dintre cele mai bune alegeri atunci când vine vorba despre vestimentaţie pentru bărbaţi. Situat la etajul doi al Iulius Mallmagazinul se adresează exclusiv domnilor care pun accent, în ţinuta lor, pe tendinţe, personalitate şi confort.

Colecţia Pause este vastă, oferind o gamă completă de piese vestimentare, de la modele sportstil city şicasual, până la cele pentru evenimente speciale, majoritatea realizate în atelierul propriu. Bărbaţii care aleg Pause dau dovadă de inspiraţie. Pot opta pentru cămăşi officepentru ocazii festive sau pentru ieşirile în club, în combinaţii diverse de culori şi croiuriuni sau cu imprimeuri florale, în ton cu sezonul.

 Cei care preferă eleganţa clasică chiar şi în zilele toride de vară, pot alege dintr-o linie extinsă de pantaloni şi sacouri elegante, dar cu o notă relaxată în acelaşi timp. Nu lipsesc pantalonii scurţi, în nuanţe vii, precum turcoaz, roşu, galben sau albastru, blugiitricourile sau bluzele uşor de asortat.

Magazinul îi invită pe clienţi să experimenteze moda actuală şi să îşi aleagă în ton cu îmbrăcămintea şi accesoriile care fac diferenţaCurelecravatebutoni şi papioane – toate se găsesc la Pause, într-un număr mare de culori. Sunt piese care adaugă o notă de originalitate imaginii masculine, indiferent dacă sunt purtate la serviciu, întâlniri, petreceri sau ocazii festive.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;