„Fabrica de prințese”. Atelier de creație de hăinuțe pentru păpuși, la Iulius Mall

Micile domnişoare, aflate la vârsta la care visează să devină prinţese, sunt invitate de IULIUS MALL la un atelier de creaţie deosebit de antrenant şi distractiv„Fabrica de prinţese” va avea loc în fiecare sâmbătă,până pe 23 august inclusiv, de la ora 11.00la etajul doi al mall-ului şi se adresează fetiţelor care doresc să le croiască păpuşilor cele mai frumoase hăinuţeParticiparea este gratuită.

Lecţiile vor fi oferite de atelierul de retuş „Perfect” din Iulius Mall, care le va învăţa pe micuţe cum să croiască. În plus, specialiştii clubului „Flori de portocal”de la demisolul mall-ului, le vor arăta fetiţelorcum să accesorizeze hăinuţele cu paiete, mărgeluţe şi alte podoabe.

Participantele pot veni de acasă cu păpuşa lor favorită sau pot cumpăra una de la magazinele din mall. Materialele necesare creaţiilor vestimentare vor fi oferite de Iulius Mall, care a pregătit şi cadouri pentru fetiţe.

Și duminica este o zi plină de distracţie pentru copii. În continuare, cei mici şi părinţii lor se pot înscrie la competiţia cu maşini teleghidateConcursul „Tata are copilot” are loc în fiecare duminică a acestei luni, de la ora 11.00la parterul mall-ului. Echipele vor fi formate dintr-un adult şi un copil cu vârsta între 5 şi 12 ani şi se vor întrece pentru numeroasele premii puse în joc: bilete la filmvouchere la Starnet sau food courtmaşinuţe teleghidate şi intrări la piscinăÎn marea finală, care va avea loc pe 24 augustcei mai iscusiţi trei jucători vor fi recompensaţi cu vouchere de cumpărăturicu valori cuprinse între 50 şi 150 de lei.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;