5:14 pm - Sunday April 29, 7635

DECO-AMBIENT – târg de mobilă, decoraţiuni şi amenajări ambientale

CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE IAŞI vă invită să participaţi în calitate de expozant la DECO-AMBIENT – târg de mobilă, decoraţiuni şi amenajări ambientale.
DECO-AMBIENT se va desfăşura în perioada 2-5 octombrie la Centrul de Conferinţe Providenţa din Iaşi şi va beneficia de o suprafaţă expoziţională de peste 1.000 mp.
Participarea la DECO-AMBIENT constituite o oportunitate excelentă pentru expozanti de a stabili noi contacte cu potenţiali cumpărători şi cu parteneri de afaceri din acelaşi domeniu de activitate sau dintr-un domeniu complementar.
DECO-AMBIENT va beneficia de o campanie de promovare intensă: publicitate stradală, în presa scrisă şi la posturile radio. Programul de vizitare va fi zilnic între orele 10.00-19.00.
Detalii privind condiţiile şi costurile de participare la DECO-AMBIENT pot fi obţinute de la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, sau printr-un mesaj la e-mail: cciasi@cciasi.ro, până la data de 19.09.2014. Discount: 15% pentru membrii Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;