Concert Canaf&Excentric Band la Palas, în week-end

Și în acest final de săptămână, ansamblul Palas îi aşteaptă pe ieşeni şi nu numai să se relaxeze şi să se distreze în inima oraşului.

De vineri3 august, şi până duminică5 august 2012 inclusiv, în timp ce clienţii Palas Mall profită de reducerile marilor branduri, vor audia şi cele mai frumoase melodii interpretate la pian şi saxofon. Întâlnirea cu muzica bună are loc în piaţeta centrală a mall-ului, între orele 17.00 – 19.00.

Tot vineri, de la ora 18.30librăria Cărtureşti din Palas Mall, îi aşteaptă pe copii şi pe părinţi deopotrivă să dea frâu creativităţii şi să picteze o poveste pe pânză. Librăria oferă sacoşelele, pensoanele, acuarelele şi ceaiul rece din fructe, iar „artiştii” trebuie sa vină cu talentul şi buna dispoziţie. Tariful de participare este de 20 lei/copil sau 35 lei/copil+părinte. Locurile sunt limitate, astfel că doritorii pot face rezervări la 0740/574. 524.

Iubitorii de muzică instrumentală sunt invitaţi să îşi petreacă seara de sâmbătă în grădina publică, în zona Pavilionului Muzical, acolo unde, de la ora 20.00, va avea loc un café concert.

La Librarium Palas, copiii îşi pot demonstra talentul şi îndemânarea la atelierele de creaţie organizate în fiecare sâmbătă (grupa de vârstă 7-11 ani) şi duminică (grupa de vârstă 3-6 ani), de la ora 11.00.

Și KidsLand Club Palas îi va bucura pe cei mici cu sesiuni de facepaintingsâmbătă şi duminică, în intervalul orar 17.00-21.00.

Duminică, la ora 10.30păpuşarii Teatrului „Luceafărul” revin în grădina publică cu o nouă poveste pentru copii.

La Palas, seara de duminică înseamnă multă distracţie şi concerte în aer liber. Astfel, de la ora 20.00, pe scena din faţa cafenelelor de pe Palas Shopping Street va urca îndrăgitul cântăreţ Canaf, alături de Excentric Band.

Din week-end, clienţii Palas Mall pot admira fotografii care au surprins un moment unic pentru Iaşi – stabilirea recordului mondial pentru cele mai multe lampioane înălţate simultan. Evenimentul a fost organizat de Palas, pe 2 iunie 2012, cu ocazia inaugurării ansamblului urbanistic. Expoziţia este amplasată la parterul Palas Mall, în vecinătatea Subway.

 Amatorii de shopping sunt aşteptaţi în continuare la Palas Mall, cu promoţii tentante de până la 80%.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;