5:13 pm - Thursday April 20, 9426

Pregătirile pentru școală încep la Autograf, noul magazin din Palas Mall

Peste 5.000 de produse, branduri de papetărie şi cele mai moderne rechizite şi accesorii pentru şcoală – acestea sunt caracteristicile magazinului Autograf, inaugurat recent în Atriumul Palas Mall. Deschiderea magazinului din Iaşi va fi sărbătorită pe 5 septembrie 2014, împreună cu Daniel Buzdugan.

Autograf reprezintă un concept unic în România, care aduce în acelaşi spaţiu cele mai cunoscute branduri în materie de biroticăpapetărieinstrumente de scrisrechizite școlare de top și accesorii pentru computer. Printre mărcile comercializate se numără: Faber-Castell, Leitz, Esselte, Aurora, Oxford, Nikidom, Schneider, Molin, Data Flash, Artline, Penac, Pilot, i-stay, ZIP..IT, Canson, Alpino, Optima şi Westcott. Magazinul de la Palas este cel de-al treilea deschis în România, după cele de la Bucureşti şi Ploieşti.

La Autograf, pregătirile pentru noul an şcolar vor fi mult mai plăcute, atât pentru elevi, cât şi pentru părinţi. Aici vor găsi întreaga gamă de produse necesare la grădiniţă sau la şcoală, precum: caiete de diferite dimensiunicărţi de coloratcreioanecariocistilouriacuarelepenaregenţi şi numeroase alte articole surprinzătoare. Printre acestea se numără ghiozdănelele ergonomice Nikidom. Dotate cu rotiţe, asemeni unor trollere, ghiozdanele nu se poartă în spate şi nu afectează coloana, permiţând dezvoltarea sănătoasă a copilului. În plus, au compartimente speciale pentru rechizite şi buzunare termice pentru alimente. Copiii care vor să îşi impresioneze colegii în prima zi de şcoală pot alege rucsaciigenţile sau penarele marca ZIP…ITconfecţionate în totalitate din fermoare şi prevăzute cu buzunare pentru gadget-uri. Creioanele de la Penac, lider mondial în producţia creioanelor mecanice, sunt deosebit de folositoare, având un sistem revoluţionar care permite utilizarea minei în întregimeCaietele Oxford au o calitate deosebită, fiind ideale pentru şcoală, facultate, dar şi pentru business. Instrumentele de scris din gama Artline sunt utile la orele de creaţie sau în activităţile casnice, putând fi folosite şi pe tablăsticlămetal,lemntextile şi piatră.

În magazinul Autograf, părinţii vor găsi carioci şi tempera superlavabilespeciale pentru copiii care învaţă să deseneze, dar şi numeroase seturi creative şi jucării educative. La capitolul produse inedite sunt incluse şicariocile permanente, cu care prichindeii şi copiii mai mari pot decora piese textile, precum şepci şi tricouri.

Diverse alte articole pentru şcoală şi birou, rucsaci pentru laptopuri, serviete, genţi, portofele, mape pentru conferinţe, instrumente de scris şi corectoare, sisteme de afişare, prezentare şi arhivare se regăsesc, într-o gamă extinsă, în magazinul din Palas Mall.

Autograf este un spațiu dedicat părinților care doresc să-i ofere copilului rechizite de calitate, un spațiu pentru omul de business care apreciază produsele exclusiviste, un spațiu dedicat celui pasionat de instrumente de lucru sofisticate şi rafinate, care dorește să-i surprindă pe cei apropiați, oferindu-le cadouri de apreciat. În magazin, produsele pot fi testate, astfel încât clienţii să le găsească pe cele care se potrivesc personalității fiecăruia.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;