5:14 pm - Monday April 29, 9816

Standardizarea – oportunitate pentru producătorii de mobilă

Organismul Naţional de Standardizare, ASRO informează agenții economici asupra oportunității participării la workshop-ul “Standardizarea – oportunitate pentru producătorii de mobilă”, care va avea loc cadrul târgului BIFE-SIM, la Sala Centrului de Presă (vis à vis de pavilionul C11) pe data de 11 septembrie 2014, orele 12-13.

Workshop-ul se adresează producătorilor de mobilă și are ca obiective:

– informarea participanţilor privind organizarea standardizării în România şi la nivel internaţional şi european;

– informarea participanţilor privind stadiul şi tendinţele standardizării internaţionale şi europene în domeniul mobilei: cerinţe mecanice de securitate în proiectarea mobilei, metode de încercare, clasificări şi terminologii;

– cooptarea de noi membri în comitetele tehnice naţionale de standardizare şi identificarea priorităţilor de standardizare a domeniului în România,

– noutăţi în domeniul standardizării privind sistemele de management;

– mijloace de informare în standardizare;

– utilizarea legală a standardelor;

– oferta de produse şi servicii a ASRO.

De asemenea, ASRO va avea un stand pe toată perioada târgului BIFE-SIM  (10-14 septembrie 2014), unde va oferi informaţii privind ultimele noutăţi din domeniul standardizării.

BIFE-SIM este singurul târg din România dedicat industriei de mobilă, echipamente şi accesorii. Evenimentul are caracter internaţional şi este dedicat producătorilor, importatorilor, exportatorilor si distribuitorilor din domeniul lemnului. Târgul se va desfăşura în Centrul Expoziţional Romexpo, pe o suprafaţa de 30.000 metri pătraţi.

Filed in: Economic

Comments are closed.

;