Teatru de umbre pentru copii, cu finalistul emisiunii „Românii au talent”, la Iulius Mall

Teatru de umbre cu finalistul emisiunii „Românii au talent”, concursuri cu ghicitori, trucuri de magie dezvăluite şi multe surprize pentru cei mici vor avea loc sâmbătă, la IULIUS MALL IAȘI.

Leon Magdanfinalist al emisiunii „Românii au talent”, vine sâmbătă20 septembrie 2014, la IULIUS MALL, pentru a-i fascina pe copii cu spectacolul său inedit. Evenimentul va avea loc la parterul mall-ului, de la ora 18.00.

Unul dintre cele mai interesante momente va fi reprezentaţia de teatru cu umbre, un show surprinzător de muzicălumini şi umbrecare i-a adus „profesorului de joacă” un loc în finala binecunoscutei emisiuni TV. Pe lângă reprezentaţia de animaţie, cei mici vor fi inițiați în tainele acestei arte teatraleînvățând cum să facă umbre.

„Profesorul de joacă” Leon Magdan le va stimula curiozitatea și atenția copiilordezvăluindu-le trucurile folosite de iluzionişti şi care sunt secretele din spatele magiei. În plus, prichindeii vor fi provocaţi la concursuri de ghicitori capcană şi la competiţii de perspicacitate, precum „Micul detectiv”„Care e umbra potrivită” sau „Găseşte diferenţele”. Din program mai fac parte sesiuni de poveşti enigmă şi reprezentaţii de teatru pentru copiiscenete interactive care vor fi jucate cu cei din public.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;