Montiago aduce rafinamentul modei italiene la Palas Mall

Aşa cum i-a obişnuit deja pe clienţi, Palas Mall și-a îmbogățit portofoliul de branduri cu un nou magazin, dedicat tuturor pasionaţilor de cumpărături cu stil. Montiago este reinterpretarea magazinului Massimo din Iulius Mall, care imprimă eleganţă în garderoba ieșenilor încă din 2005. Noul magazin, situat la nivelul 1 al Galeriei Palas Mall, în vecinătatea Grafitti Cafe, oferă piese vestimentare cu adevărat deosebite tuturor celor care apreciază rafinamentul modei italiene.

Montiago se adresează atât doamnelor şi domnişoarelor care caută calitate şi unicitate, dar şi domnilor cu stil, care ţin la ţinuta lor impecabilă. Pentru ei, Montiago a selectat piese vestimentare care se remarcă prin atenţia la detaliimaterialele deosebitecroiurile aparte şi capacitatea de a pune în valoare personalitatea fiecăruia. Toate articolele sunt realizate în serii foarte scurte, pentru a oferi particularitate pasionaţilor de modă. În plus, Montiago este unicul reprezentant din regiune al brandului Rhea Costa, creat de apreciatul designer Andreea Constantin, fiind astfel locul unde orice doritoare îşi poate comanda rochia mult visată.

 Montiago este destinaţia ideală pentru clienţii care îşi doresc o garderobă în tendinţe, de o eleganţă desăvârşită. Aici vor găsi rochii diafanesacouri perfect cambratepantaloni şi fuste croite după tipare spectaculoasebluze şi cămăşi în culori vii din colecţiile actuale ale brandurilor italiene de succes, precum: Beatrice B, Sfizio, Imperial, Rinascimento şi Exibit. Pe lângă piesele de îmbrăcăminte realizate după ultimele trenduri, Montiago propune accesorii din Italia, Brazilia sauSpaniaîncălţăminte din piele, genţi, eşarfe din lână şi din mătase. Special pentru bărbaţii încrezători sunt prezentate articole impresionante, care pot fi combinate în funcţie de stilul preferat, casual sau clasic. Pentru a completa ţinutele masculine, Montiago oferă o gamă largă de eşarfe, ascoturi, papioane şi batiste din mătase naturală, asortate cu butoni şic. Pentru servicii complete, magazinul asigură, în regim de gratuitateconsultanţă vestimentară specializată, retuş şi consiliere în alegerea cadourilor.

Montiago este un spaţiu intim, primitor, cu un parfum intens italian. Este LOCUL cu hortensii,felinare şi candelabre atent meşteşugite, care vă va cuceri indiferent de preferințele dumneavoastră în materie de fashion.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;