Casa Auto Iași inaugurează primul showroom Mercedes-Benz din România la noile standarde

Miercuri, 1 octombrie 2014, a fost inaugurat noul showroom Mercedes-Benz. Cu această ocazie, Boris Billich, în calitate de CEO și președinte al Mercedes-Benz România, a înmânat preşedintelui Casa Auto Iaşi, Bogdan Pițigoi, o plachetă care marchează cei 15 ani de succes ai parteneriatului dintre Mercedes-Benz și Casa Auto. Atmosfera evenimentului a fost completată de binecunoscutul realizator de televiziune Cătălin Ștefănescu, în calitate de ambasador al brandului Mercedes-Benz.

“Mercedes-Benz se ghidează după un motto, o credință – <<Ce e mai bun sau nimic>>, de fiecare dată încercând să oferim maximum din ce poate fi oferit unui client. Școlarizarea, upgrading-ul, modalitatea în care ne ocupăm de clienți, de vânzări, toate acestea au fost implementate cu succes în noul showroom Mercedes-Benz de la Casa Auto Iași.

Acest spațiu este unul mare, deschis, luminos. Este, de fapt, percepția noastră asupra vieții. Categorii diverse de clienți se identifică acum cu valorile Mercedes-Benz, valori care nu s-au schimbat în ultimii 100 de ani. Mercedes-Benz s-a adresat întotdeauna ambelor emisfere ale creierului, oferind eleganță, robustețe, siguranță, la prețuri competitive.

Noul showroom Mercedes-Benz de la Casa Auto Iași oferă soluții de finanțare, service, vânzare și post vânzare la noile standarde, care optimizează procedurile de lucru pentru a oferi clienților servicii de și mai bună calitate și timpi mai eficienți.

Este o mare onoare să fim alături de partenerul Casa Auto din Iași și permiteți-mi să vă mulțumesc că din anul 2001 sunteți alături de noi, oferindu-vă un simbol Mercedes-Benz – o plachetă cu reprezentarea celor doi oameni care au deschis drumul acestei mărci, Daimler și Benz, acum, la inaugurarea noului showroom Mercedes-Benz din Iași”, a declarat Boris Billich.

La rândul său, Cătălin Ştefănescu a spus că “La Iași mă simt ca acasă. E același sentiment pe care îl am pășind în noul showroom Mercedes-Benz, aici, în spațiul celor care au inventat automobilul modern acum 128 de ani. Când vorbim despre Mercedes-Benz, vorbim de fapt despre valoare, cultură și civilizație. Iar noul showroom de la Casa Auto Iași reflectă pe deplin noile standarde”.

Nu în ultimul rând, preşedintele Casa Auto Iaşi, Bogdan Piţigoi, a anunţat că “Avem bucuria și privilegiul să inaugurăm aici, la Casa Auto Iași, primul showroom Mercedes-Benz din România la noile standarde de calitate. Noul showroom Mercedes-Benz reprezintă o muncă asiduă, o investiție considerabilă care, dincolo de estetică, are ca obiectiv creșterea calității serviciilor oferite clienților Mercedes-Benz.”

Cu o suprafață de peste 600 de metri pătrați, care permite expunerea de până la 15 modele, noul showroom Mercedes-Benz este reorganizat pentru a fi și mai funcțional pentru clienți. Astfel, spațiile confortabile de discuție și așteptare, sunt dezvoltate într-o notă Modern Luxury.

Zona de service, de 1200 de metri pătrați este dotată cu aparatură modernă și organizată conform noilor standarde de calitate Mercedes-Benz, care optimizează procedurile de lucru pentru a oferi clienților servicii de și mai bună calitate și timpi mai eficienți. Totodată noile standarde înseamnă și oameni mai pregătiți prin școlarizări controlate de producătorul german pentru lucrările electrice, de mecanică, tinichigerie și tot ce înseamnă întreținerea și reparația unui autovehicul Mercedes-Benz.

Modern Luxury este noua tonalitate pentru imaginea brandului Mercedes-Benz și a gamei de modele reinterpretate special pentru cei care conduc un Mercedes-Benz. Pentru a fi în top, este nevoie de curaj pentru asumarea de noi responsabilități, de o gândire mereu avantgardistă și de îndrăzneala de a transforma ideile interesante în soluții convingătoare.

Conform noului concept Modern Luxury, Mercedes-Benz își menține imaginea de brand exclusiv și, totodată, abordabil, axat pe perfecțiune, dar accesibil celor care apreciază un condus de calitate.

Noua Clasă C deschide un nou capitol în povestea de succes Mercedes-Benz şi stabileşte noi standarde în segmentul premium al clasei medii. Multe inovaţii tehnice şi detalii de interior subliniază confortul revigorant şi sportivitatea rafinată ale limuzinei.
Construită după trei principii tehnologice – “Intelligent Drive”, “Efficient Technology” și “Essence of Luxury” – noua clasă S extinde granițele tehnologiei auto către zone neexplorate până acum. Clasa S nu este un vârf tehnologic de gamă doar pentru Mercedes-Benz, acesta devine un nou reper al construcției de autoturisme.

Modelul GLA este al patrulea model compact de nouă generaţie Mercedes-Benz, care subliniază aspiraţia producătorului german de a deveni lider în materie de performanţă în segmentul SUV compact premium.

Aceste modele precum și împreună cu restul gamei Mercedes-Benz sunt disponibile pentru a fi testate la complexul Casa Auto din Șoseaua Păcurari nr. 177.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;