Frankly aduce burgerii Gourmet la Palas

Palas Mall are o nouă surpriză pentru pofticioşi. Duminică, 5 octombrie 2014, în Food Court s-a inaugurat Frankly, dedicat tuturor amatorilor de mâncăruri savuroase.

Frankly este specializat în burgeri gourmet, preparaţi după reţete ingenioase, aducând un concept nou pe piaţă, de „healthy fast food”. Produsele Frankly sunt preparate cu ingrediente bine selectate, de cea mai bună calitatefără arome artificiale, aditivi sau conservanţi. Mereu proaspeţi, în combinaţii surprinzătoare, burgerii Frankly acoperă toate preferinţele gurmanzilor. Cu piept de pui, carne de vită, crispy de ficăţei, legume şi multă brânză, asezonaţi cu sosuri delicioase, burgerii au un gust inconfundabil. „Mr. Rucola”, „Beef&Crop Delight”, „Griletto”, „Livertine”, „Soft Crisper”, „Z-Light” şi „Cheese2Please” sunt deliciile pe care le pot alege clienţii.

Meniul Frankly a fost realizat de către specialiști în bucătăria gourmet. Astfel, pofticioşii pot alege şi supe cremă sau salate, care răsfaţă simţurile, gândite pentru a se asorta perfect cu cele şapte sortimente de burgeri. Toate produsele sunt proaspăt gătite, legumele fiind alese cu grijă de la producători locali. Pâinea este făcută special pentru Frankly, clienţii putând alege între chifla albă cu unt şi chifla neagră cu seminţe de in, floarea soarelui, susan şi dovleac. Din dorinţa de a răspunde tuturor gusturilor, clienţii pot alege modul de preparare al cărnii (medium rare, medium well sau well done)

Frankly – Seriously Friendly Gourmet Burgers a fost lansat în aprilie 2014, fiind un brand prietenos, care mizează pe un concept de mâncare responsabilă cu mediul și consumatorii.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;