Madison Bistro & Lounge, un nou spațiu dedicat distracției, la Palas

Palas Mall le propune clienţilor care doresc să se relaxeze în compania prietenilor o nouă locaţie. Madison Bistro & Lounge a fost inaugurat de curând, la nivelul 0 al Galeriei Palas Mall, lângă magazinul Mis Valigeria. Într-un spaţiu intim, care îmbină perfect rafinamentul şiconfortul, clienţii se pot delecta cu băuturi şi preparate sofisticate, dar şi cu o privelişte impresionantă a Palatului Culturii şi a parcului Palas.

Madison Bistro & Lounge reprezintă locul ideal pentru a petrece fiecare moment al zilei. În meniu se regăsesc feluri de mâncare atent preparate, cu ingrediente de o calitate superioară, pentru toate preferinţele culinare. De la startere diversesupe aromate şi grilluri savuroase, până la salate cu specific internaţional, toate propunerile gastronomice se remarcă prin gustul desăvârşit. Printre specialităţile Madison Bistro & Lounge se numără Florentine T-Bone Steak, Guacho’s Argentinian Fillet Steak sau Brooklyn Steak.

La Madison Bistro & Lounge atmosfera relaxantă şi meniul bogat se asezonează cu numeroase specialităţi din cafeao gamă largă de cocktailurifresh-uri şi multe alte băuturi pe gustul fiecăruia.

Din dorinţa de a le oferi clienţilor un spaţiu primitor, modern şi aparte, la Madison Bistro & Lounge sunt puse în valoare detalii aflate într-o deplină armonie. Tavanul industrial lucrat manual și mobilierul în stil britanic definesc un ambient cu totul sofisticat. Lemnul masiv, culorile calde și materialele catifelate au fost îmbinate pentru a crea un cadru de destindere, un spațiu generos pentru ieșirile alături de prieteni.

Madison Bistro & Lounge este un concept destinat bunei dispoziții, o locație menită să lanseze un nou trend în petrecerea timpului liber. Mai multe detalii sunt disponibile pewww.facebook.com/MadisonPalasIasi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;