Iulius Mall Iași are un nou design interior: zone de relaxare moderne, plante ornamentale și sisteme de iluminat led

Din dorinţa de a le oferi clienţilor săi experienţe de shopping cât mai plăcute, IULIUS MALL IAȘI a adoptat un nou design interior, mult mai atrăgător, care emană eleganţă, căldură şi energie. Lucrările de reamenajare, finalizate recent, au presupus finisarea culoarelor, optimizarea sistemului de iluminat, extinderea şi modernizarea zonelor de relaxare.

De curând, pasionaţii de cumpărături se pot odihni în periplul lor prin magazine pe 50 de canapele noi,moderne şi confortabileMobilierul a fost adus din Italia şi a fost realizat de designeri specializaţi, din materiale de o calitate superioară. În modele variate şi cu nuanţe calde de bejauriu şi marocanapelele oferă un plus de eleganţă şi o notă revigorantă culoarelor din IULIUS MALL. La crearea ambientului deosebit de relaxant contribuie şi cele peste 130 de plante decorative care înfrumuseţează zonele de odihnă.

Lucrările au vizat şi optimizarea sistemului de iluminatPeste 1.800 de corpuri clasice au fost înlocuite cuLED-uri moderne, ceea ce a condus la creşterea gradului de iluminare interioară cu 50%, la standarde europene, dar şi la o reducere cu 15% a consumului de energie electrică.

Pentru a veni în întâmpinarea studenţilor sau a persoanelor care doresc să fie conectate în permanenţă la informaţii, IULIUS MALL a creat o zonă de WI-FI specială. Dotat cu mobilier comod, în tonuri calde, spaţiul este deosebit de popular în rândul clienţilor, care pot să „navigheze” pe Internet, în mod gratuit.

Procesul de reamenajare a presupus schimbarea decorului şi prin finisarea pardoselelora tavanelor şi a stâlpilor interiori, folosindu-se vopsea specială, care creează un ambient rafinat şi luminos. Totodată, grupurile sanitare au fost redimensionate şi modernizate.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;