Mâine începe Târgul de Cariere, adresat tinerilor în căutarea unui (nou) loc de muncă

Tinerii ieșeni în căutarea unui (nou) loc de muncă sunt așteptați vineri și sâmbătă la Palas Iași, la cea de-a cincea ediție a Târgului de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de acest tip din România și Republica Moldova. Târgul este deschis între orele 10 și 16, iar accesul este gratuit. Organizatorii au pregătit și o tombolă, cu sprijinul partenerului eJobs: vizitatorii care vin la târg cu CV-ul eJobs completat minim 90% intră în cursa pentru un laptop și un smartphone.

La târg vin să-i cunoască reprezentanții a peste 30 de angajatori importanți din Iași care au oportunități de carieră pentru o gamă largă de specializări. Xerox, UniCredit Business Integrated Solutions, Alten, Amazon, Brikston, Delphi, iQuest, SCC Services, Trenkwalder, Capgemini, Conex Distribution, Lear Corporation, Lex Navigator, Delcam, Arhipelago, Adecco, Focality, Crilia, Quartz Matrix, Pirelli, RDS-RCS și EOS-KSI România se numără printre participanții acestei ediții. Aceștia caută candidați pentru slujbe cu normă întreagă sau part-time, programe de voluntariat, stagii de practică și internship plătite.

Studenții ori absolvenții de IT, economice, limbi străine, inginerie, psihologie și alte domenii sunt căutați de angajatori. Printre posturile disponibile se numără: manager de proiect, assistant plant manager, HR supervisor, inginer CAD CAM, buyer, secretar – procuratură, consultant – colectare de creanțe, catalog associate – spaniolă/ italiană,  programator .NET, tester, responsabil pentru relații cu clienții, process expert, inginer mecanic, inginer constructor.

Xerox, liderul mondial în managementul documentelor, caută candidați pentru posturi precum Project Manager, HR Supervisor, HR Assistant, Workforce Management Traffic – Intraday Management, Office Administrative Assistant, Customer Care Senior Assistant (with English and French), .NET Developer, Software Tester și altele. La rândul lor, reprezentanții UniCredit Business Integrated Solutions, divizia UniCredit ce oferă soluții pentru Tehnologia Informației și Comunicații, caută candidați pentru posturi precum Junior Technical Analyst, Senior Technical Analyst ori Senior Software Developer.  Alături de Xerox și UniCredit Business Integrated Solutions, Bellaria Hotel susține valorile locale în căutarea job-ului perfect la Târgul de Cariere și este partener premium al evenimentului.

Universitățile sunt prezente și ele cu sfaturi și consiliere academică gratuită: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” și Centrul de Carieră CIPO din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, iar consultanții prezenți la târg îi pot ajuta pe vizitatori să-și îmbunătățească CV-ul. Mai multe informații despre angajatori și posturile disponibile se găsesc pe site-ul evenimentului, www.targuldecariere.ro.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova și aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat în 2006 de Fapte, este organizat în fiecare primăvară și toamnă în mari orașe din România și se adresează atât angajatorilor din domenii diverse, cât și tinerilor talentați interesați de oportunități de carieră.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;