Noutăţile de la Iulius Mall Iaşi

De curând, doamnele şi domnişoarele pasionate de frumuseţe şi cosmetice pot găsi la etajul doi în IULIUS MALL o nouă destinaţie de cumpărăturiBrandul Laura Clauvi aduce mai aproape de ieşence produse cosmetice franţuzeşticalitative şi la preţuri accesibileCosmetice pentru ochibuzeten şi unghii pot fi achiziţionate de la Laura Clauvi, într-o paletă extinsă de nuanţe.

Femeile care ştiu că privirea este un atu al seducţiei vor găsi aici o linie variată de farduri pentru ochimascaradermatografe şi eyelinerFardurile pentru ochi sunt în combinaţii îndrăzneţe de culori, mate sau sidefate. Nu lipsesc articolele pentru îngrijirea feţei, precum fondul de tenpudraşi blush-urile, ideale pentru orice tip de ten şi care oferă un aspect natural. Laura Clauvi a creat o gamă de lip glossrujtuş şi contur de buze, în tonuri tentante, pentru a veni în întâmpinarea femeilor din întreaga lume. La acestea se adaugă lacurile de unghii într-o paletă intensă, cu o acoperire perfectă şi de durată.

Produse 100% naturale şi opţiuni sănătoase pentru organism. Astfel se rezumă oferta Ants n Bees, operator care îi aşteaptă pe clienţi în food court-ul IULIUS MALL, cu sucuri naturalefresh-urishake-uri cu lapte şi iaurtlimonadăciocolată caldă și cafeaAnts n Bees a fost conceput pentru a veni în întâmpinarea clienţilor care pun accent pe sănătate, prin folosirea ingredientelor naturale, lipsite de aditivi. În alegerea produselor, Ants n Bees a ţinut cont de sfaturile nutriţioniştilor, astfel încât clienţii au posibilitatea să se bucure de toate vitaminele fructelor, alegând şi combinând sortimentele preferate. Shake-uri din căpșuni, fructe de pădure, banane, pepene galben, coacăze roşii, zmeură, mure, afine, fulgi de ovăz, migdale şi iaurt, fresh-uri de portocale, mere, morcovi, grapefruit, sfeclă roşie, kiwi şi multe alte bunăţăţi pot fi savurate la Ants n Bees.

Cei care doresc să le dăruiască persoanelor dragi cadouri memorabile sunt invitaţi la insula Best Star Promotion, deschisă recent la etajul doi al IULIUS MALL.  Aici vor găsi căni, ceasuri, pernuţe, felicitări, puzzle-uri şi multe alte obiecte, care pot fi personalizate cu mesajul favorit sau cu o fotografie care face cât o mie de cuvinte.

Filed in: Administrație

Comments are closed.

;