5:14 pm - Monday April 29, 2233

La Iulius Mall, artiștii cântă pentru gașca ta!

Dacă faci cumpărături până pe 16 septembrie 2012, ai şansa să petreci şi să te întreci cu idolii tăi: Connect-R, Sylvia şi Puya!

Toamnă cu surprize plăcute la Iulius Mall! Cumpărăturile făcute între 24 august şi 16 septembrie 2012 îţi oferă şansa să te întreci la darts cu Connect-R, să joci bowling cu Sylvia şi DJ Rynno sau biliard cu Puya.

Iulius Mall s-a gândit şi tine şi la gaşca ta, aşa că – toamna aceasta – surprizele se ţin lanţ. Shopping-ul de 100 lei este răsplătit, zilnic, cu bilete la cinema, un „super telefon” Samsung Galaxy, vouchere de cumpărături, memory stick-uri sau răcoritoare. Cei mai harnici clienţi ai fiecărei zile, primii 100, apasă pe un buton conectat la premii şi primesc darurile instant.

Cei care aduc la Centrul Info din mall flyer-ul campaniei „Artiştii cântă pentru gaşca ta”, primesc 3 ore de distracţie gratuită la playground-ul StarNet, de la etajul 2.

Cumpărătorii care depun în urne taloane participă la cele trei tombole săptămânale pentru petreceri şi ore de neuitat împreună cu gaşca (maximum 20 de persoane) în compania idolilor. Iulius Mall organizează megapetreceri cu artiştii favoriţi. Aşadar, pe 8 septembrie 2012, joci biliard cu Puya, pe 15 septembrie bowling cu Sylvia şi DJ Rynno, iar pe 22 septembrie te întreci la darts cu Connect-R. Extragerile norocoşilor au loc pe 2, 9 şi 16 septembrie.

În prima lună a toamnei, week-end-urile sunt pline cu evenimente. Între 1 şi 2 septembrie, la Târgul Micului Şcolar, vei găsi tot ceea ce îşi trebuie pentru începerea şcolii. Pachetele complete au preţuri atractive. În acelaşi sfârşit de săptămână, Iulius Mall şi Micibau (singurul salon din Iaşi dedicat serviciilor de înfrumuseţare pentru animalele de companie, care se va deschide pe 1 septembrie) oferă o sesiune gratuită de îngrijire şi toaletaj micului tău prieten, sesiune imortalizată de un fotograf profesionist. Aşadar, între 24 şi 31 august 2012, înscrie-te la Centrul Info sau trimite un e-mail la: centrulinfo.is@iuliusmall.com.

21-23 septembrie 2012: Expo Animal Park la Iulius Mall, adică singurul târg destinat animalelor de companie, bunurilor şi serviciilor pentru creşterea şi îngrijirea lor.

De vineri, la Iulius Mall ai preţuri speciale şi toate “FUN-ingredientele” toamnei!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;