5:14 pm - Saturday April 29, 4322

Pallas Mall iti aduce cele mai tari premii ale toamnei!

Un scooter, super-telefoane mobile, biciclete şi premii pentru distracţie au fost puse la bătaie de cel mai îndrăgit mall. 

Prima toamnă alături de Palas Mall are premii consistente, colecţii în mare vogă, preţuri tentante şi oferte de nerefuzat pentru distracţie alături de familie sau de colegi.

Ştim ce bine a fost în vacanţă, însă acum ai motive să aştepţi cu nerăbdare prima zi de şcoală: garderoba reînnoită cu ultimele colecţii de toamnă-iarnă din magazinele Palas Mall, reîntâlnirea cu toţi colegii şi nenumărate posibilităţi de relaxare alături de ei la cafenele sau de petrecere a timpului liber în zonele de distracţie din Palas.

Aşadar, între 24 august şi 16 septembrie 2012, cumpărăturile de 150 de lei pot aduce, la tombola zilnică, un smartphone Samsung, o bicicletă Hervis sau zeci de premii pe loc. Primii 70 de clienţi pot câştiga ore de distracţie alături de familie, prieteni sau colegi la Bowling Play Again ori Teen Up. Marele premiu de la Palas Mall este un scooter Vespa LX 50cc pentru că, nu e aşa?, la şcoală e cool dacă vii pe scooter!

Nu rata cele mai tari premii ale toamnei oferite de Palas Mall!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;