5:14 pm - Tuesday April 29, 1766

În aceste zile, evenimente, targuri, reduceri si premii la Palas

O expoziţie inedită care relevă istoria pantofului şi istoria cravatei, un târg de îngheţată, o întâlnire specială pentru a evoca Jocurilor Olimpice de la Londra, o expoziţie de fotografie abstractă, recitaluri, summer party, teatru pentru prichindei, discount-uri, premii consistente la cumpărături şi noile colecţii în magazine se numără printre surprizele plăcute cu care Palas îşi întâmpină, în aceste zile, clienţii şi vizitatorii.

Istoria Pantofului şi Istoria Cravatei, în Palas Mall – Până duminică, la ora 22.00, Palas Mall găzduieşte o expoziţie captivantă despre… arta care umblă, mai precis un parcurs de cinci secole de istorie, design, creativitate şi inovaţie a două accesorii fashion: pantoful şi cravata. Zeci de exponate reconstituie în mall traseul istoric şi sociologic al industriei vestimentare pe teritoriul Italiei, din antichitate până la moda de înaltă calitate a zilelor noastre. Unii dintre cei mai mari creatori de pantofi sunt prezenţi în Palas Mall, în Atrium, prin produsele pe care le-au confecţionat, alături de o descriere a etapelor laborioase şi o prezentare a materialelor folosite, inovative pentru acele vremuri.

Expoziţia celebrează şi cravata, accesoriul masculin prin excelenţă, care tinde să devină unisex. Cravata defineşte personalitatea şi reprezenta un semn distinctiv al gustului şi obiceiurilor unor epoci, un accesoriu care a suferit schimbări permanente de stil, forme, croiuri, mărimi, texturi şi cromatică.

Zilele Îngheţatei la Palas – Copiii şi iubitorii celui mai răcoritor desert din lume sunt poftiţi, în acest week-end, în grădina Palas. Până duminică, inclusiv, între orele 10.00-22.00, la Palas va avea loc o întâlnire cu totul specială dedicată celor care doresc să se bucure de cele mai fine şi delicioase reţete de îngheţată, cremoase, aromate şi îmbietor ornate. Betty Ice, Graffiti Café, Cool Ice, Quartz Lounge, Alpin 57 şi YoYogurt se numără printre producătorii şi expozanţii care vor fi prezenţi în grădina Palas, şi vor avea standurile amplasate pe esplanada centrală, într-un decor specific. La cornet, pahar sau pe băţ, sortimentele din galantarele frigorifice vor fi variate şi preţurile speciale în acest week-end.

De vineri şi până duminică, inclusiv, continuă tradiţionala întâlnire a clienţilor Palas Mall cu muzica instrumentală. Între orele 17.00 – 19.00, în piaţeta centrală din Palas Mall, se vor auzi acorduri de pian. Trupa 4Universe va încânta auditoriul din atriumul mall-ului.

Un purtător al flăcării olimpice, la Palas Alexandru Dan Dumitru, un moldovean stabilit de 8 ani în Anglia, expune pentru iubitorii sportului din regiune suportul oficial cu care a purtat flacăra olimpică de la Londra. Alexandru Dan Dumitru a trăit – la 25 iunie 2012 – o bucurie unică, purtând flacăra pe o distanţă de 300 m în oraşul Leeds, din Marea Britanie. Alexandru Dan Dumitru a fost astfel răsplătit pentru întreaga activitate de voluntariat pe care a desfăşurat-o în ultimii ani prin participarea la diverse competiţii sportive în scopuri caritabile. “Au fost doar 300 de metri, parcurşi în aplauzele mulţimii, dar în special în uralele numeroşilor membri ai comunităţii româneşti care au fluturat în calea mea drapele tricolore”, a precizat sportivul. Alexandru Dan Dumitru va fi prezent duminică, 26 august 2012, în grădina Palas, pentru a expune suportul oficial şi câteva fotografii cu personalităţile sportive pe care le-a întâlnit. Directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Iaşi, Ciprian Paraschiv, îi va înmâna o plachetă de excelenţă. Vizitatorii Palas care vor dori să se fotografieze cu suportul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra sau cu Alexandru Dan Dumitru o pot face duminică în grădina Palas, începând cu ora 19.00.

“Abstract glass”, vernisaj în CărtureştiSâmbătă, 25 august 2012, la ora 19.00, va fi vernisată expoziţia de fotografie intitulată “Abstract glass”, semnată de Victoria Nistor. Prezintă: prof. univ. dr. Cătălin Bordeianu (directorul Bibliotecii Judeţene “Gh. Asachi” Iaşi), scriitorul Valeriu Stancu (redactor-şef al revistei “Cronica”) şi profesorul de artă fotografică Ioan Matei Agapi. Colecția de fotografii de la Cărtureşti prezintă o tehnică inedită în arta fotografică, prin care, pornind de la picturalul imaginii fotografice, se ajunge la relevarea abstractului.

Café Concert Sâmbătă, de la ora 20.00, în Pavilionul din grădina Palas, va avea loc un recital pentru iubitorii acestui gen muzical.

Teatru pentru prichindei – Duminică, 26 august 2012, la ora 10.30, Teatrul „Luceafărul” Iaşi le dă întâlnire copiilor cu spectacolul “O Harababură”, în parcul Palas, zona KidsLand.

Summer Party – Ultima ediţie estivală a acestei petreceri va avea loc duminică, începând cu ora 19.00, în grădina Palas, oră la care va concerta Aminda & Band, cunoscută publicului de la competiţia “Vocea României”.

CCC, magazinul cu încălţăminte pentru toată familia, 20% discount de welcome în week-end – Pentru deschiderea din 24 august 2012 a celui de-al doilea magazin din România, cel din Palas Mall, CCC – parte a grupului NG2, cel mai mare producător de încălţăminte din Polonia – îşi întâmpină clienţii cu 20% reducere la peste 300 de modele de pantofi şi accesorii. CCC oferă o gamă largă de încălţăminte din piele şi materiale textile pentru femei, bărbaţi şi copii, într-un shop cu un concept modern.

Cele mai tari premii ale toamnei, la Palas Mall – Ştim ce bine a fost în vacanţă, însă acum ai motive să aştepţi cu nerăbdare prima zi de şcoală: garderoba reînnoită cu ultimele colecţii de toamnă-iarnă din magazinele Palas Mall, reîntâlnirea cu toţi colegii şi nenumărate posibilităţi de relaxare alături de ei la cafenele sau de petrecere a timpului liber în zonele de distracţie din Palas.

Între 24 august şi 16 septembrie 2012, cumpărăturile de 150 de lei îţi pot aduce, la tombola zilnică, un smartphone Samsung, o bicicletă Hervis sau zeci de premii pe loc. Primii 70 de clienţi pot câştiga, în fiecare zi, ore de distracţie alături de familie, prieteni sau colegi la Bowling Play Again ori Teen Up. Marele premiu oferit în această toamnă de Palas Mall este un scooter Vespa LX 50cc pentru că, nu e aşa?, la şcoală e cool dacă vii pe scooter!

Reduceri şi călătorii exotice la Librarium – La oricare două titluri alese, editura Curtea Veche oferă în Librarium al treilea gratuit, iar Nemira şi Trei au 20% discount la cele mai bune titluri ale lor. Promoţiile sunt valabile până la sfârşitul lunii august. Tot în Palas Mall, la Librarium, o carte a editurii Herald te poate duce într-o destinaţie exotică. Aşadar, citeşte şi călătoreşte!

Cindy Crawford collection @ C&A, în Palas Mall – Odată cu parteneriatul C&A, Cindy Crawford își împlinește un vis: propria colecție de modă. ”C&A are experiență vastă privind design-ul de înaltă calitate la un preț foarte bun. Este important pentru mine să colaborez cu o companie, care combină ținutele confortabile cu o gamă variată”, a afirmat Cindy Crawford, ale cărei idei vestimentare compun o linie purtabilã pentru cât mai multe dintre femei. ”Pentru mine stilul este clar mai important decât tendințele. De aceea vreau să pun propria amprentă asupra acestei colecții, pentru că mă reprezintă”, a completat Cindy. Materialele sunt de înaltă calitate: amestec de lână, merino și piele. Articolele se pot combina, astfel că se adaptează multor ocazii, indiferent dacă este vorba despre lucrul la birou, mersul la cumpărături sau ieșirile cu prietenii. Colecţia va fi disponibilă în Palas Mall de la începutul lunii septembrie.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;