Crăciunia Palas Iași a dat startul Sărbătorilor de Iarnă

În prima zi din luna decembrie, Atriumul Palas Mall a fost neîncăpător pentru miile de persoane care au venit să asiste la aprinderea luminilor de Crăciun. Tărâmul de poveste din Crăciunia a fost admirat de ieşeni şi de numeroşi curioşi din judeţe precum Vaslui, Bacău, Neamţ, Suceava, Botoşani, dar şi din Republica Moldova.

Sărbătorile de iarnă au debutat la Palas cu multe surprize: decoraţiuni de poveste,  sute de mii de luminiţe în întregul ansamblu urbanisticdansul spiriduşilorparada lui Moş Crăciun şi super concert Direcţia 5.

În luna cadourilor, ansamblul Palas este un spaţiu de poveste, în care luminiţelezânelespiriduşii şi Moş Crăciun sunt personajele principale. Decorul spectaculos surprinde încă de la intrarea în Palas Mall, acolo unde tronează o zână, cu o înălţime de şase metri. În Atrium, clienţii se bucură de frumuseţea unui brad impunătorînalt de 20 de metri, împodobit cu zeci de funde aurii. În jurul său, copiii vor găsi diverse scenete, precum un castel în miniaturăzâne şi jilţul Moşului. Tot aici, princhindeii pot admira căsuţa lui Moş Crăciun. Înaltă de patru metri, aceasta adăposteşte atelierul unde spriduşii pregătesc cadourile.

Sute de mii de beculeţe de Crăciun strălucesc în întregul ansamblu Palas. Plimbările prin parc sunt deosebit de plăcute datorită arcadelor luminoase de pe aleile principale, dar şi zecilor de arbuşti şi stâlpilor îmbrăcaţi în beculeţe. Tot aici, clienţii pot admira o cutie cadou 3D de dimensiuni impresionante.

Şi clădirile de birouri sunt decorate de sărbătoare, cu arcade sclipitoare la intrări şi brazi împodobiţi la recepţii.

Singurul patinoar din oraş îi invită pe ieşeni la mişcare pe gheaţă. Palas Ice este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 22.00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 09.00 – 23.30.

Ansamblul Palas îi aşteaptă pe ieşeni în Crăciunia să petreacă o iarnă de poveste!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;