10:58 am - Monday October 3, 2022

Ateliere creative pentru copii, la „The Best Christmas School”, în Palas Mall

În așteptarea lui Moș Crăciun, copiii sunt așteptați la Palas Mall, locul de poveste din Iași unde au parte de decoruri fascinante de iarnă și de evenimente speciale. În luna decembrie, cei mici sunt invitați, la etajul întâi al Atriumului, să participe la atelierele de la „The Best Christmas School”, prima școală „acreditată” de Moș Crăciun și „Ministerul de Educație Polul Nord”. Cei mici vor avea parte de activități recreative și educative în același timp, organizate de Fundația pentru Educație Internațională și Seven Hills International School, în parteneriat cu „Flori de portocal” și Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași.

Copiii vor învața cum să mânuiască păpuși, construind o poveste aleasă de ei și își vor dezvolta abilitățile sociale și creative, prin implicarea în realizarea unui mic spectacol. Vor învăța să creeze decorațiuni de Crăciun modelate în lut, scrisori 3D pentru Moșul și alte giumbușlucuri decorative. Vor lua parte la jocuri educative de memorie și de echipă, vor învăța să scrie într-un mod creativ și vor avea ocazia să participe la cursuri de Design and Technology și Engleză, susținute de profesorii Seven Hills International School. Participarea este gratuită.

Miercuri, 10 decembrie, de la ora 17.30, prichindeii vor învăța cum să realizeze diverse decorațiuni din hârtie. Vineri, de la ora 17.00, și duminică, de la ora 11.00, este programat „Atelierul de povești”, unde vor învăța cum să mânuiască marionete. Sâmbătă, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la cursul de Design and Technology, unde se vor juca folosind diferite materiale, vor afla ce proprietăți au și ce pot să realizeze din acestea. Duminică, la ora 14.00 va începe atelierul de scriere creativă pentru copii- o abordare artistică a scrisului de mână. De la ora 19.00, la scena de la parterul Atriumului, va avea loc un eveniment muzical cu suflători, susținut de elevii Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”.

Luni, 15 decembrie, de la ora 17.30, cei mici vor învăța noi cuvinte în limba engleză într-o manieră distractivă, iar marți și joi, de la ora 17.00, sunt invitați la cursuri de Design and Techology. Evenimentele cu și pentru cei mici, organizate de Fundația pentru Educație Internațională în Palas Mall, se vor încheia duminică, 21 decembrie, ora 11.30, cu un spectacol de muzică de coarde, oferit în Atrium de elevii Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;