5:14 pm - Monday April 29, 4965

Cristian Adomniței a fost ales președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniței, a fost ales președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est (CDRNE). Mandatul său va fi pe durata unui an. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei de lucru a CDRNE din data de 11 decembrie 2014. „În noua calitate de președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, voi putea participa ca membru în Comitetul de Monitorizare pentru Programul Operaţional Regional. La începutul anului 2015 va avea loc o întâlnire a membrilor Comitetului, unde se vor dezbate criteriilor de selecţie pentru proiectele finanţate prin acest Program în perioada 2014-2020. Îmi doresc să reprezint cât mai bine interesele cetățenilor din întreaga Regiune de Dezvoltare Nord-Est”, a declarat Cristian Adomniței.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Dan Manoliu, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, a fost ales vicepreședinte al CDRNE.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Nord-Est este organul deliberativ pentru Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est și este alcătuit din președinții consiliilor județene din regiune, un reprezentant al consiliilor locale municipale din fiecare judeţ al regiunii, un reprezentant al consiliilor locale orăşeneşti din fiecare judeţ al regiunii şi un reprezentant al consiliilor locale comunale din fiecare judeţ al regiunii.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;