O nouă ediție ”Seri de Colinde” la Primăria municipiului Iași

primaria-iasi

Evenimentul „Seri de Colinde 2014” este dedicat ieșenilor și nu numai care doresc să se bucure de frumusețea Sărbătorilor de iarnă. Ca și în anii precedenți, ediția din acest an se va desfășura pe parcursul a două seri. Astfel, sepectacolele se vor desfășura în zilele de 19 și 20 decembrie 2014 în Sala Mare a Palatului Roznovanu – Primăria Municipiului Iași, începând cu orele 19.00. Începând cu ora 18.00, în deschiderea “Serilor de Colinde”, va răsuna muzica artiștilor din Cvintetului de alămuri “Adamos Brass”, iar Zâna Serilor de Colinde va spune povești de iarnă celor prezenți la eveniment.
Concertele din fiecare seară vor aduce în fața publicului artiști valoroși ce vor interpreta atât colinde românești cât și internaționale.
Spectacolele vor fi filmate și transmise pe un ecran ce va fi amplasat în fața Palatului Roznovanu. Intrarea la concerte este liberă și toți cei prezenți la eveniment vor primi o culegere de colinde românești (“Colinde în dar”).
Program:
vineri, 19 decembrie 2014
În deschiderea spectacolului, Cvintetul de alămuri “Adamos Brass”, condus de profesor Liviu Adamachi, va susține un spectacol de colinde în holul Palatului Roznovanu.
Spectacolul începe la ora 19.00 cu poveștile citite de Zâna Serilor de Colinde. Seara va continua cu muzica complexă a Cvintetul “Academica”, care va interpreta piese instrumentale specifice sărbătorilor de iarnă, alături de soprana Ina Cristea. Seara de vineri se va încheia cu spectacolul susținut de The Christmas Horn Band – dirijor Emil Octav Ambrosa, soliști – Cristina Grigoras (soprană), Adrian Ionescu (tenor), Victor Zaharia (bas), Alin Iatac (percuție), Adrian Fântână (chitară bas) și Madalina Pancu (pian).
sâmbătă, 20 decembrie 2014
În intervalul orar 18.00 – 19.00, în deschiderea spectacolului, Cvintetul de alămuri “Adamos Brass” , va susține un spectacol de colinde în holul Palatului Roznovanu. Spectacolul începe la ora 19.00, cu poveștile citite de Zâna Serilor de Colinde, în interpretarea actriţei Tatiana Grigore. Seara va începe cu spectacolul de colinde susținut de trupa Boemic, care are în componență atât studenți, cât și absolvenți ai Universității de Arte “George Enescu” Iași. Urmează apoi spectacol de colinde susținut de cvartetul vocal ”The Vocals”, care vor aduce, printr-o interpertare de excepție, magia muzicii de calitate pusă în valoare de 4 voci excepționale, Delia Muntean – soprană, Liviu Muntean – tenor, Ciprian Chitu – bass, Ionut Ciobotaru – tenor.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;