Moş Crăciun a împărţit cadouri la Antibiotice pentru 62 copii nevoiaşi

Mos-Craciun

Astăzi, 17 decembrie, într-o atmosferă magică de sărbătoare, 62 de copii nevoiaşi l-au întâlnit pe Moş Crăciun în incinta companiei Antibiotice. Fundaţia Antibiotice „Ştiinţă şi suflet” a reuşit astfel să aducă bucurie în sufletele copiilor cu posibilităţi materiale reduse din comuna Dagâţa (judeţul Iaşi) pentru care venirea Moşului este cel mai fericit moment al anului.

Cu ajutorul învăţătorilor, educatorilor sau de unii singuri, copiii cu vârste între 4 şi 9 ani au aşezat pe hârtie tot ce-şi doresc să primească de la Moşul. Scrisorelele lor au ajuns apoi în mâinile a mai multor angajaţi ai companiei Antibiotice care şi-au asumat cu entuziasm rolul de „spiriduşi” ai Moşului, îndeplinind întocmai dorinţele copiilor.

Provenind din medii defavorizate, copiii şi-au dorit lucruri simple, dar diverse: cărţi cu poveşti, creioane colorate, papucei, hăinuţe, păpuşele, maşinuţe, banane, portocale şi dulciuri. În cadrul festivităţii de ieri, 17 decembrie, desfăşurate la Antibiotice, copiii l-au îmbrăţişat emoţionaţi pe Moşul, i-au povestit cât de cuminţi l-au aşteptat şi s-au bucurat să îi cunoască pe unii dintre spiriduşii care le-au îndeplinit dorinţele.

 „Este pentru a doua oară când am organizat acest eveniment care are ne-a făcut să ne reîntoarcem cu mintea şi sufletul, în timp, la vremea copilăriei. Datorită acestor copii minunaţi şi scrisorilor lor pline de culoare şi inocenţă, mai mult de 100 de angajaţi, individual sau în echipe, au primit din nou în inimi spiritul Crăciunului şi bucuria de a dărui care ne face mai buni şi ne înnobilează sufletul. Această acţiune a fost cu atât mai îndrăgită de colegii noştri cu cât ea şi-a propus să aducă fericire unor copii pe la care Moşul nu a venit niciodată atât de generos”, a declarat Ioana Tode, preşedinte al Fundaţiei „Antibiotice – Ştiinţă şi Suflet” .

În semn de mulţumire, micuţii au împărţit din belşug zâmbete luminoase şi au interpretat un scurt moment artistic cu colinde de Crăciun.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;