5:13 pm - Monday April 18, 3927

Revelion „New York, New York!”, la Congress Hall Palas: atmosferă cosmopolită, preparate rafinate și premii de răsfăț

Congress-Hall-Palas

Pentru cei care încă nu au găsit locaţia potrivită pentru noaptea dintre ani şi doresc să participe la un eveniment aparte, Congress Hall, din ansamblul urbanistic Palas, a pregătit cea mai frumoasă petrecere de Revelion, în stilul cosmopolitului New York. În plus, pentru trei dintre invitaţi noul an va începe cu un cadou: vacanţă la munte, gadget de ultimă generaţie sau un abonament la fitness.

În cadrul elegant al Atriumului Palas Mall, invitaţii vor avea ocazia unică de a sărbători trecerea dintre ani ca în Times Square şi de a cânta la miezul nopţii „New York, New York!”. Congress Hall va oferi petrecăreţilor pasaje veritabile din atmosfera inconfundabilă a celei mai stilate metropole din lume. Cei prezenţi vor fi răsfăţaţi cu specialităţi culinare internaţionale şi momente de entertainment captivante. Spiritul efervescent şi decorurile inspirate din peisajul urban avangardist al „oraşului care nu doarme niciodată” sunt elemente care vor completa petrecerea de Revelion şi o vor face memorabilă.

Hiturile care au făcut înconjurul lumii şi care au rămas repere ale muzicii din Statele Unite ale Americii vor crea bună dispoziţie şi îi vor îndemna pe  invitaţi la dans. Congress Hall a pregătit un spectacol ca pe Broadway: momente de jazz, muzică live, animatori, statui vivante, explozie de confetti şi multe altesurprize ce recreează atmosfera oraşului New York. Pentru cei puşi pe distracţie, tombola care marchează Anul Nou va aduce premii de răsfăţ: un iPhone 6, un week-end pentru două persoane „La Conac în Bucovina” şi un abonament pentru trei luni la Club Moving. Congress Hall propune un meniu în ton cu eleganţa petrecerii, cu preparate sofisticate şi gustări rafinate, din gastronomia internaţională.

Un bilet la petrecerea de Revelion Congress Hall Palas este în valoare de 340 de lei, iar grupurile mai mari de zece membri vor beneficia de un discount, preţul fiind de 320 de lei/persoană. Informaţii suplimentare şi rezervări se pot obţine la telefon 0742 298 101.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;