Evenimentele din week-end de la Palas

Ieşenii care doresc să îşi petreacă week-end-ul la Palas sunt aşteptaţi cu demonstraţii de zumba, recitaluri de muzică instrumentală, teatru de păpuşi şi premii la cumpărături.

De vineri şi până duminică inclusiv, continuă tradiţionala întâlnire a clienţilor Palas Mall cu muzica instrumentală. Între orele 17.00 – 19.00, în piaţeta centrală din mall se vor auzi acorduri de pian şi saxofon.

Tot vineri, de la ora 18.30, prichindeii sunt invitaţii de onoare ai „Petrecerii lui Bobiţă şi Buburuză”, de la Librăria Cărtureşti. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, 1 septembrie 2012, de la ora 20.00, din Pavilionul Muzical vor răsuna acorduri de pian, chitară, bass şi saxofon.

Duminică, cei mici au întâlnire cu lumea poveştilor. De la ora 10.30, în Parcul Palas, zona KidsLand, artiştii Teatrului „Luceafărul” vor pune în scenă aventurile amuzante ale lui Păcală.

Tot duminică, ieşenii sunt aşteptaţi la Zumbathon, un maraton de distracţie, mişcare şi energie pozitivă. Evenimentul începe la ora 17.00, în grădina Palas, şi îşi propune să promoveze adoptarea unui stil de viaţă sănătos prin dans şi sport. Organizatorii au pregătit demonstraţii spectaculoase de Capoeira, taekwondo, zumba fitness, momente muzicale şi premii surpriză.

Până pe 16 septembrie, cumpărăturile de 150 de lei de la Palas le pot aduce clienţilor, la tombola zilnică, un smartphone Samsung, o bicicletă Hervis sau zeci de premii pe loc. Primii 70 de clienţi pot câştiga, în fiecare zi, ore de distracţie alături de familie, prieteni sau colegi la Bowling Play Again ori Teen Up. Marele premiu oferit în această toamnă de Palas Mall este un scooter Vespa LX 50cc pentru că, nu e aşa?, la şcoală e cool dacă vii pe scooter!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;