Târg de artă și antichități, în week-end, la Palas Mall

Targ-Antichitati-in-Palas-M

La final de săptămână, ansamblul Palas îi invită pe ieşeni şi nu numai să îşi petreacă timpul liber în inima oraşului. Din programul evenimentelor fac parte un târg de antichităţi, unul de produse româneşti, un recital de chitară şi teatru de păpuşi pentru cei mici.

În week-end, cei care iubesc obiectele înnobilate de trecere timpului sunt invitaţi în Atriumul Palas Mall, la prima ediţie din 2015 a Târgului de Artă şi Antichităţi. De vineri, 30 ianuarie 2015, aproximativ 30 de colecţionari din întreaga ţară îi aşteaptă pe clienţi cu numeroase obiecte care au poveşti ce aşteaptă a fi istorisite. Timp de trei zile, pasionaţii vor putea achiziţiona, pentru colecţia personală sau pentru cei dragi, ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, mic mobilier, bijuterii, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe altele.

După succesul din week-end-ul trecut, expozanţii participanţi la Târgul Produselor Româneşti îi aşteaptă din nou pe ieşeni cu cele mai reprezentative articole autohtone. De vineri până duminică, la etajul întâi al Atriumului Palas Mall, clienţii vor avea posibilitatea să admire şi să achiziţioneze produse precum: dulciuri de casă, preparate din carne, miere, port tradiţional, articole de artizanat, accesorii confecţionate din piele naturală şi multe alte obiecte realizate cu pricepere de meşteri populari.

Duminică, clienţii Palas Mall veniţi la cumpărături vor asculta cele mai frumoase melodii interpretate la chitară. Întâlnirea cu muzica bună are loc în piaţeta centrală a mall-ului, între orele 15.00 – 17.00.

Tot duminică, princhindeii sunt aşteptaţi în lumea poveştilor, la două sesiuni de teatru cu păpuşi. Reprezentaţiile vor începe laorele 11.00 şi 17.00, la Palas Mall, zona Intersport.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;