Noutăți la Iulius Mall Iași

De curând, bunătăţile culinare preparate de La Bottega del Pane pot fi găsite într-o nouă locaţie, mai generoasă ca spaţiu şi cu o amenajare deosebită, la parterul Iulius Mall, lângă Carrefour Market.

Ca şi până acum, La Bottega del Pane îi va întâmpina pe clienţi cu sortimente dintre cele mai atractive de pâine ecologică, produse de patiserie, ulei de măsline, o paletă generoasă de paste, mezeluri uscate, cafea şi vinuri, toate adevărate delicatese din Italia şi Germania. Ca noutate, gurmanzii vor putea servi La Bottega del Pane şi delicioase reţete de pizza pe vatră.

La Bottega del Pane surprinde și prin design-ul inedit: aspectul de bucătărie italiană, mobilier deschis la culoare, ornat cu spice coapte de grâu. Datorită amenajării, cu scaune înalte şi mese tip bistro, clienţii pot lua liniştiţi o gustare în noua locaţie. Totodată, spaţiul de producţie este separat de restul magazinului printr-un geam, care le permite cumpărătorilor să vizualizeze cum se găteşte şi să se convingă că toate produsele sunt naturale şi proaspete.

Și brandul de fashion BSB şi cel de încălţăminte Stone Creek îi aşteaptă pe clienţi într-o nouă locaţie, la etajul întâi al Iulius Mall. Ambele magazine au pregătit colecţia de toamnă-iarnă la preţuri foarte atrăgătoare.

La parterul Iulius Mall, un nou magazin vine în întâmpinarea ieşenilor care acordă o mare importanţă sănătăţii ochilor. Optiblu oferă o gamă extinsă de rame de vedere, lentile de birou, monofocale, bifocale si progresive, ochelari de soare, lentile de contact şi accesorii. Totodată, clienţii beneficiază în magazin de consultaţii medicale şi sfaturi de specialitate.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;