5:15 pm - Tuesday May 12, 9525

Săptămâna Porţilor Deschise la Seven Hills International School, singura şcoala din regiune cu predare exclusiv în limba engleză

Seven-Hills-Open-Week

Părinţii aflaţi în căutarea unei oferte educaţionale la standarde înalte sunt invitaţi, în această săptămână, să viziteze sediul Seven Hills International School. Până pe 6 martie 2015, prima şcoală internaţională cu predare exclusiv în limba engleză din Regiunea de Nord Est este deschisă zilnic celor care doresc să cunoască dotarea logistică şi mediul prietenos în care pot studia copiii lor. Seven Hills International School se află în ansamblul Palas, la etajul trei al clădirii United Business Center 2, de lângă Hotel International.

Persoanele interesate pot vizita şcoala în intervalele orare 10.00 – 13.00 sau 16.00 – 18.00, în oricare zi a săptămânii, până pe 6 martie. Părinţii vor avea posibilitatea să vadă sălile de curs în care învaţă prima generaţie de elevi a Seven Hills International School şi vor primi de la dascălii şcolii informaţii despre înscrieri şi sistemul de învăţământ britanic.

Seven Hills International School se adresează copiilor de grădiniţă, clasa pregătitoare, clasa întâi, clasa a III-a, clasa a V-a, clasa a VI-a şi clasa a IX-a. Înscrierile pentru clasa pregătitoare sunt deschise până pe 31 martie 2015. Instituţia este în proces de acreditare din partea Cambridge International Examinations şi este autorizată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, ceea ce va permite echivalarea studiilor în sistemul românesc şi în oricare altul din lume. Totodată, Seven Hills face parte din clubul şcolilor care au certificarea Consiliului Școlilor Britanice Internaţionale, împreună cu instituţii de învăţământ din alte 60 de ţări.

Seven Hills International School s-a deschis pe 15 septembrie 2014, în clădirea United Business Center 2 din ansamblul Palas. Mediul de învăţare este ultramodern, iar spaţiul este dotat cu mijloace IT de ultimă generaţie, table magnetice şi o varietate de materiale didactice. Elevii beneficiază de laborator de ştiinţe, laborator de Informatică, sală multimedia cu diverse instrumente muzicale, sală de odihnă pentru copiii de grădiniţă, bibliotecă, cabinet de consiliere, cabinet medical şi sală pentru servit masa. Programul zilnic începe la 8.30 şi se încheie la 16.30 – 18.00, în funcţie de solicitările părinţilor. Echipa pedagogică a şcolii cuprinde cadre didactice din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii şi România, instruite de către consultanţi din UK.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;