Întâlnire cu parteneri europeni la Şcoala Primară “Hänsel und Gretel“

copii
În perioada 12-17 martie, la Şcoala Primară Hänsel und Gretel“ are loc întâlnirea cu partenerii europeni în cadrul proiectului Values-Treasure and Challenge for Europe’s YouthID. Sunt așteptați la Iași 14 profesori din Turcia, Germania, Republica Cehă și Bulgaria.            
Prin activitățile din cadrul proiectului dorim să-i antrenăm pe copiii noștri să dezvolte o atitudine care să-i conducă spre satisfacția și mândria că sunt cetățeni europeni. Aceasta include formarea lor ca persoane deschise și respectuoase care să înțeleagă că nu doar punctele lor de vedere dau sens lucrurilor. Este important ca ei să știe despre comportamentul acceptat și neacceptat, aspect care îi va ajuta să conviețuiască în armonie. Este vital ca, încă din primii ani de viață și activitate, copiii să-și formuleze un set de valori. Fiecare partener din proiect dorește să îmbunătățească activitatea școlii lui, prin implementarea efectivă a acestor valori. Schimbul de idei ce va avea loc între parteneri în cadrul întâlnirii de la Iași va fi util fiecăruia.
Cadrele didactice, elevii, preșcolarii și părinții de la Şcoala Primară “Hänsel und Gretel“ au pregătit pentru oaspeți activități de promovare a culturii ieșene, a învățământului românesc, dar si momente de relaxare și discuții informale.
Filed in: Educație

Comments are closed.

;