Evenimentele din week-end de la Palas

În acest week-end, ieşenii care doresc să îşi petreacă timpul liber la Palas au de unde alege: cinema în aer liber, Festival Internaţional al Muzicii Mecanice, recitaluri de muzică instrumentală şi teatru de păpuşi pentru cei mici.

În fiecare seară, până duminică inclusiv, Carava Metropolis continuă să îi delecteze pe cinefili cu unele dintre cele mai interesate producţii cinematografice. Proiecţiile video încep la ora 21.30, iar accesul este gratuit. Programul include filmele: „Perfect Sense” (vineri), „Xingu – În inima Amazonului” (sâmbătă) şi „Zarafa” (film de animaţie; duminică).

Spectacole de muzică mecanică şi dans, târg de antichităţi, expoziţii, animaţie stradală, flash mob-uri – acestea sunt doar câteva din manifestările organizate în grădina ansamblului Palas, cu ocazia celei de-a VIII-a ediţii a Festivalului Internaţional al Muzicii Mecanice.

Târgul de antichităţi, expoziţia „Menestrelii timpului” şi expoziţia de bijuterii şi accesorii textile vor avea loc în grădina Palas: vineri – orele 15.00 – 20.00, sâmbătă şi duminică – orele 11.00 – 20.00.

Flaşnetari din Chile, Cehia, Franţa, Germania, Slovenia, Ungaria şi România îi vor încânta pe ieşenii prezenţi în grădina Palas cu muzică mecanică, astfel: vineri – între orele 16.00 – 18.00, sâmbătă – între orele 16.00 – 19.30 şi duminică – orele 10.00 – 13.00 şi 16.00 – 19.30.

Sâmbătă seara, de la ora 17.00, în grădina Palas vor avea mai avea loc spectacole susţinute de: „Organillo Lizana” din Chile, ansamblul de dans experimental „Coconiţe” şi cvintetul de alămuri „Adamos Brass”. Duminica, ultima zi de festival, aduce la Palas, de la ora 17.00: animaţie stradală şi flash mob – trupa „The Sky”, demonstraţii de dans cu trupa „Veselka” şi muzică instrumentală cu Tierra Sin Pan.

Recitaluri de muzică de bună calitate vor mai avea loc şi în piaţeta centrală a Palas Mall. Arty Live&Cătălin, Andra şi Bogdan de la 4Universe, Alex Jazz&Friends îi aşteaptă pe melomani, de vineri până duminică, între orele 17.00 – 19.00.

Începând din această duminică, cei mici sunt aşteptaţi la teatru de păpuşi de la ora 18.00, în aer liber, în zona KidsLand. Piesa pusă în scenă de maeştrii Teatrului „Luceafărul” este „Punguţa cu doi bani”.

Până pe 16 septembrie, cumpărăturile de 150 de lei de la Palas le pot aduce clienţilor, la tombola zilnică, un smartphone Samsung, o bicicletă Hervis sau zeci de premii pe loc. Primii 70 de clienţi pot câştiga, în fiecare zi, ore de distracţie alături de familie, prieteni sau colegi la Bowling Play Again ori Teen Up. Marele premiu oferit în această toamnă de Palas Mall este un scooter Vespa LX 50cc pentru că, nu e aşa?, la şcoală e cool dacă vii pe scooter!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;