Sâmbătă, concert Puya la Iulius Mall! Urmează Sylvia și DJ Rynno și CONNECT-R

Dacă faci cumpărături până pe 16 septembrie 2012, ai şansa să câştigi o petrecere privată alături de Sylvia sau Connect-R!

Sâmbătă, 8 septembrie, Puya îi aşteaptă pe toţi fanii la concert, în Iulius Mall. Puya va cânta hit-urile care l-au făcut celebru începând  cu ora 19.00, la etajul întâi al Iulius Mall, în zona Café Blanc.

Pentru un norocos client Iulius Mall petrecerea alături de Puya începe mai devreme, în Club Viper, de la ora 18.00. Pentru că a făcut cumpărături în valoare de minimum 100 de lei, Ion Istrate a fost recompensat de Iulius Mall cu o megapetrecere în compania selectă a vedetei, alături de alţi 20 de prieteni. „Premiul de la Iulius Mall este grozav şi vestea m-a luat prin surprindere. Nu mă aşteptam să câştig. Eu şi prietenii mei abia aşteptăm ziua de sâmbătă, când îl vom cunoaşte pe Puya”, a declarat Ion Istrate, 23 de ani.

La concertul din Iulius Mall au acces gratuit toţi cei care doresc să se bucure de muzica lui Puya.

Concertele şi distracţia împreună cu artiştii preferaţi continuă la Iulius Mall toată luna septembrie. Aşadar, pe 15 septembrie, Sylvia şi DJ RYNNO, iar pe 22 septembrie, Connect-R vor cânta la etajul întâi al Iulius Mall. Totodată, vedetele vor fi invitatele de onoare la petrecerea organizată de Iulius Mall pentru alţi doi clienţi, care vor fi desemnaţi câştigători, prin tragere la sorţi, pe 9, respectiv 16 septembrie.

În continuare, shopping-ul la Iulius Mall este răsplătit zilnic, cu bilete la cinema, un „super telefon” Samsung Galaxy, vouchere de cumpărături, memory stick-uri sau răcoritoare. Cei mai harnici clienţii ai fiecărei zile, primii 100, apasă pe un buton conectat la premii şi primesc darurile instant. În plus, cei care aduc la Centrul Info din mall flyer-ul campaniei „Artiştii cântă pentru gaşca ta”, primesc 3 ore de distracţie gratuită la playground-ul StarNet, de la etajul 2.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;