Austria Incoming prezintă ieșenilor cele mai atractive oferte pentru sezonul de iarnă 2012-2013

Reprezentanții  biroului Austria Incoming, precum și partenerii acestuia, au organizat luni, 10 septembrie, o prezentare a ofertelor pentru sezonul de iarnă 2012-2013. “Austria Incoming, cu sediul în Cluj Napoca, a inițiat un turneu prin cinci mari orașe din România, pentru a prezenta ofertele a 12 dintre partenerii noștri pentru sezonul de iarnă 2012-2013. Austria Incoming promovează în exclusivitate pentru România profilul turistic al câtorva dintre cele mai atractive destinații din Austria. Biroul nostru este un concept unic şi exclusiv ca mod de adresare către piaţa B2B şi B2C, prin faptul că nu doar reprezentăm în România destinaţiile partenere, ci punem la dispoziţie experienţa noastră, oferind consultanţă de calitate. Austria Incoming susţine partenerii B2B în străduinţa de comercializare a ofertelor promovate, punându-le la dispoziţie materiale informative în format electronic, broşuri, cataloage, afişe etc. În ce priveşte clientela directă, îi stăm acesteia la dispoziţie cu informaţii complete despre destinaţiile promovate şi cu oferte personalizate în funcţie de preferinţe”, a declarant Hilda Frum, Sales & Communications Austria Incoming.

Secretul Austriei !

Situată în provincia Voralberg, în partea de vest a Austriei, Bregenzerwald este o regiune de munte cu vechi tradiţii culturale, gastronomice şi turistice. Ca destinaţie de schi, Bregenzerwald are o tradiţie îndelungată. Aici schiatul şi snowboardul sunt în prim plan prin peisajul de vis şi facilităţile oferite. Este loc atât pentru cei mai avansaţi cât şi pentru novici, numeroasele şcoli de schi având oferte de nerefuzat. Este ideal pentru cei care preţuiesc veselia, liniştea şi ospitalitatea adevărată. Pot fi făcute drumeții prin zăpadă, turiștii vor fi uimiți de peisajele de pe platourile înalte sau de pădurile albite de zăpadă din această regiune. Altitudinea maximă în regiune este de 2060 de metri, la dispoziția turiștilor stau 272 de km de pârtie și 50 km pentru ture de schi fond. În zonă sunt 17 regiuni de schi recunoscute pe plan mondial, printre care Arlberg și Montafon. Prețul unui pachet de 7 nopți de cazare începe de la 341 de euro pe persoană.

Leagănul schiului alpin

În estul Austriei, la granița dintre landurile Tirol și Vorarlberg, între 1300 şi 2811 m veţi descoperi leagănul schiului alpin din Arlberg. Istoria schiului în această regiune începe în jurul anului 1901, când la St. Christoph se deschide clubul de schi Arlberg, iar în 1925 se deschide la Lech prima şcoală de schi. Pârtiile sunt excelent pregătite pentru toate categoriile de schiori. Un adevărat El Dorado al schiului şi sportului alpin! Pentru curajoşi şi experimentaţi: kilometri întregi de pârtii pentru offride, cât vedeţi cu ochii, pârtii panoramice de diferite dificultăţi. Sezonul de schi se deschide aici la 30 noiembrie și ține până în mai.

Aici își dau întâlnire în fiecare an fanii sporturilor de iarnă și ai zăpezii proaspete. Aceștia au la dispoziție 280 km de pârtii marcate, 180 de marcaje off-piste, 79 de instalații de cablu, o medie de 7 metri de zăpadă din noiembrie până în mai.

Savuraţi soarele de iarnă din cel mai înalt punct al Tirolului

Valea Otztal, pe timp de iarnă, este tărâmul alb al Tirolului. Situată la 85 km de Innsbruck, aici se găsesc 250 de vârfuri muntoase de peste 3000 de metri, 300 de km de pârtii, 70 de instalații de cablu, numeroase baruri, cluburi și apres-skiuri, precum și templul de wellness de la Aqua Dome din Langenfeld. O vacanţă în Ötztal înseamnă în primul rând garanţia zăpezii. Pe pârtiile din Sölden sau Obergurgl-Hochgurgl, precum şi pârtiile pentru familii de la Hochoetz sau Gries, fiecare găseşte ceea ce caută. Regiunea este de asemenea un paradis pentru practicanţii schiului fond, cu o reţea de 150 km de trasee. Un pachet de 7 nopți de cazare pornește de la 502 euro pe persoană, în funcție de categoria aleasă.

Iarna alpină cu 100% zăpadă garantată

Zell am See-Kaprun se află la aproximativ 80 km în sudul oraşului Salzburg. Gheţarul, munţii, lacul – iarna alpină cu 100% zăpadă garantată. Iarna la Zell am See-Kaprun se întinde de la gheaţa veşnică de la 3000 m până la malurile lacului Zell. Înconjurat de acest fundal de vis, sportul de iarnă de orice tip este la el acasă. În cele 3 zone de schi: Kitzsteinhorn, Schmittenhöhe şi Maiskogel, vin să schieze cu drag cunoscătorii şi cei care doresc să savureze vacanţa, familiile, dar şi începătorii.

Chiar şi pentru cei care doresc să simtă plăcerea iernii în afara pârtiilor, se găseşte mereu ceva de făcut: drumeţii cu snow shoes sau săniuş pe pârtiile special amenajate sau, de ce nu, patinaj pe lacul Zell îngheţat.

Zona se află la 80 km de Salzburg și circa 920 km de Oradea. Aici se află 138 km de pârtii spectaculoase, 55 de instalații de cablu ultramoderne, iar un pachet de 7 nopți cazare cu mic dejun pornește de la 369 euro pe persoană.

Gastein – schi, munți & spa

Valea Gastein este situată la 100 km de Salzburg, în provincia austriacă cu acelaşi nume. Aflată în centrul impunătorului Parc Naţional Hohen Tauern, valea Gastein este renumită de sute de ani pentru apa termală atât de binefăcătoare.

În valea Gastein fiecare va găsi ceva pe placul său în cele 5 zone de schi cu până la 2700 m altitudine, cu pârtii pentru carving şi freeride. Cele peste 50 de instalaţii de cablu şi cei peste 200 de km de pârtii foarte bine pregătite, cu zăpadă garantată, fac din valea Gastein una din cele mai îndrăgite zone de schi din Austria.

O atracție deosebită este podul suspendat de pe Stubnerkogel, aflat la 2400 m altitudine, fiind podul suspendat aflat la cea mai mare altitudine din Europa.

În afara pârtiilor, văile şi pădurile din împrejurimi invită la plimbări cu snow shoes, ture de schi fond sau plimbări liniştite cu sania trasă de cai.

Unicitatea regiunii Gastein este dată de faptul că vă puteţi încheia zilele perfecte de schi relaxându-vă într-unul dintre modernele complexe termale.

Pentru un pachet de 7 nopți de cazare, în funcție de categoria și tipul de masă ales, prețul pornește de la 422 euro pe persoană.

Schladming–Dachstein – ospitalitate stiriană

În perioada 4-17 februarie 2013, în regiunea Schladming – Dachstein, va avea loc Campionatul Mondial de Schi Alpin. Regiunea Schladming-Dachstein este situată în provincia austriacă Stiria, la aproximativ 90 km de Salzburg, distanţa faţă de Oradea fiind de 830 km.

Schladming-Dachstein este cea mai importantă zonă de schi din provincia austriacă Stiria şi face parte din Ski Amade – o reţea care reuneşte 28 de domenii de schi şi staţiuni, formând împreună cea mai mare zonă de schi din Europa.

Cei 9 munţi din zonă vă oferă tot ce v-aţi putea dori pentru vacanţa de iarnă. Sunteţi întâmpinaţi de 232 km de pârtii foarte bune. Atracţia principală este domeniul de schi al celor 4 munţi din Schladming – Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen şi Reiteralm, în timp ce pe gheţarul Dachstein puteţi schia 365 zile pe an. Familiile sunt atrase în special de pârtiile prietenoase de pe Fageralm, Stoderzinken, Galsterberg, Planneralm şi Riesneralm.

Peisaje alpine fantastice, o reţea excepţională de trasee pentru schi fond (490 km), văi idilice, cabane rustice şi multe altele, disponibile la pachete care încep de la 325 de euro pe persoană, pentru un sejur de 4 nopţi de cazare.

Millstätter See – 1100 km de pârtii

Regiunea Millstätter See se află în partea sudică a Austriei, la 80 de km de Klagenfurt, aproape de graniţa cu Italia. În cele 34 de zone de schi din regiune sunt 1100 de km de pârtii, cu 289 de instalații de cablu și 3 piscine publice. Un pachet pe familie, în care sunt incluși doi adulți și un copil până la 14 ani, pentru 7 nopți de cazare, începe de la 1.123 de euro.

Abtenau, stațiunea din inima Austriei

Staţiunea Abtenau este situată între munţii Tennen din provincia Austriacă Salzburg, deci chiar în inima Austriei. Plăcerea pură a zăpezii, munţii înzăpeziţi şi flerul romantic transformă iarna în Abtenau într-o aventură.

Pârtii perfecte, şcoli de schi locale, o reţea extinsă de trasee pentru schi fond precum şi cursuri gratuite de schi fond, alături de pârtia naturală pentru săniuş aduc o plăcere sportivă în concediul dumneavoastră de iarnă. Muntele local Karkogel este punctul de întâlnire între localnici şi oaspeţi. Regiunea de schi Dachstein West cu peste 130 km de pârtii este situată la doar câţiva kilometri de Abtenau.

Peisajul înzăpezit, aroma iernii şi liniştea caracterizează staţiunea Abtenau, precum şi tradiţia. Cabanele rustice vă ademenesc la o pauză de masă, pentru o seară perfectă. Lăsaţi-vă răsfăţaţi cu delicioasele bucate locale, participaţi la o călătorie cu sania trasă de cai sau la o drumeţie cu făclii – descoperiţi şi partea romantică a staţiunii. Zăpada care scârţăie sub picioare, nopţile sub cerul înstelat şi localurile rustice, călduroase vor transforma concediul dumneavoastră într-unul de neuitat.

O super săptămână la schi, cu 7 nopți de cazare, pornește de la 279 de euro pe persoană, în funcție de categoria aleasă.

 

Mostviertel, la 120 km de Viena

Regiunea Mostviertel se află în Austria Inferioară, la aproximativ 120 km în vestul Vienei. Mostviertel este un refugiu înfloritor al deliciilor, între Dunăre şi muntele Ötscher. Pârtii minunate, o atmosferă prietenoasă şi un raport calitate-preţ nemaipomenit – acestea sunt punctele forte ale regiunii Alpilor Mostviertel iarna.

Noul sezon începe în luna decembrie, cu instalaţii de transport pe cablu noi şi modernizate şi cu o reţea extinsă de trasee pentru schi fond şi pentru drumeţii de iarnă.

Aici veţi găsi pârtii unde zăpada este garantată, iar cunoscuta atmosferă tradiţională şi prietenoasă vă invită la schi.

Fie că alegeţi să schiaţi pe Hochkar, Ötscher sau Gemeindealpe, fie vă bucuraţi de schi fond la Annaberg şi vă distraţi la apres ski-ul de pe pârtie, aici găsiţi adevăratele delicii ale iernii.

Un pachet de 3 nopți de cazare cu demipensiune, precum și cu alte facilități, pornește de la 302 euro pe persoană.

Alpii vienezi, paradisul panoramelor

Alpii Vienezi se află în provincia Austria Inferioară, la o oră de mers cu maşina de Viena, distanţa faţă de Oradea fiind de aproximativ 580 km. Iubitorii peisajelor nelimitate, ai naturii fascinante şi ai distanţelor mici au ajuns exact unde trebuie – în Alpii Vienezi. Chiar şi cupa mondială de schi face o oprire aici la fiecare doi ani, şi anume în Semmering.

Cei care doresc să îmbine o vacanţă de iarnă la schi cu o excursie în oraşul valsului Viena, au găsit locul potrivit – Alpii Vienezi. Domeniile de schi sunt plăcute, familiare şi moderne. Puteţi să vă relaxaţi în centrele wellness ale hotelurilor sau în drumeţii de iarnă prin mijlocul naturii liniştite.

Paleta de cazare este foarte variată – de la apartamente până la hoteluri elegante cu o îndelungată tradiţie. Atmosfera în hanuri, restaurante şi la numeroasele cabane alpine este prietenoasă şi rustică. Bucatele şi băuturile pe care le găsiţi aici sunt în mare parte specialităţi regionale, pregătite din peşte, carne sau fructe locale. Raportul calitate-preţ vă va surprinde în mod plăcut.

Metropolele din apropiere, Viena şi Graz, vă ispitesc la plimbări şi cumpărături, cu numeroase străzi cu magazine şi centre comerciale. O adresă îndrăgită pentru cumpărături este marele Fashion şi Designer-Outlet din Parndorf, care este deschis zilnic, cu excepţia duminicii. În afară de asta, oraşele mai mici din Alpii Vienezi, Gloggnitz şi Neukirchen oferă numeroase posibilităţi a cumpăra chilipiruri sau suveniruri neobişnuite.

Un pachet de 7 nopți de cazare pornește de la 305 euro pe persoană.

Burgenland, wellness la porțile Vienei

Regiunea Burgenland este situată în estul Austriei, chiar la graniţa cu Ungaria, la aproximativ 450 km de Oradea. Din partea de nord şi până în partea sudică se găsesc hoteluri de wellness rafinate, pentru un concediu perfect. Profitaţi din plin de timpul petrecut aici: combinaţi plăcerea cumpărăturilor cu un sejur relaxant de primă clasă.

Când peisajul molcom al Burgenland-ului se ascunde sub pătura de zapadă, iar temperaturile scad sub 0 grade, abia atunci facilităţile generoase cu ape termale sunt apreciate la adevărata valoare.

Burgenland este azi o regiune curativă modernă cu o largă ofertă de sănătate, sport şi frumuseţe. Izvoarele termale sunt adevărate surse de sănătate, iar centrele spa cu superbe piscine şi centrele wellness oferă tratamente corporale şi de înfrumuseţare complexe. Încheiaţi-vă ziua degustând un pahar de vin local într-una din cramele tradiţionale.

La cazare într-unul din hotelurile din regiune oaspeţii primesc un card prin intermediul căruia beneficiază de reduceri la Designer Outlet Parndorf.

Oferta culinară a gazdelor din Burgenland poate satisface cele mai exigente gusturi. De la gastronomia internaţională până la delicioasele specialităţi locale, toate aceste experienţe vor încânta papilele gustative ale oricui.

Degustarea vinurilor nobile şi a brandy-urilor locale – cele mai multe dintre ele fiind distinse la nivel internaţional – face parte din programul obligatoriu de delectare a oaspeţilor.

Un pachet pentru îndrăgostiți, de 2 nopți de cazare, cu numeroase beneficii incluse, pornește de la 283 de euro pe persoană.

 

Vamed Vitality World – centre termale și de sănătate

În centrele termale şi de sănătate ale VAMED Vitality World nu doar că vă veţi bucura de tratamente spa de înaltă clasă, ci vă veţi relaxa şi vă veţi reîncărca bateriile pentru viaţa de zi cu zi.

Wellness, fitness şi chiar mai mult într-unul din hotelurile spa luxoase din Austria – tot ceea ce este mai bun pentru trup şi suflet. Chiar şi pentru cupluri, hotelurile VAMED Vitality World sunt exact de ce aveţi nevoie.

Prețul unui sejur de 2 nopți în centrele VAMED Vitality World pornește de la 249 euro pe persoană.

Filed in: Informațía zilei

Comments are closed.

;