Spectacolul „Steluțe pe portativ”, mâine, la Palas Mall

STELUTE-PE-PORTATIV

Joi, 26 martie 2015, este ziua în care cei mai talentaţi tineri sărbătoresc începutul primăverii la Palas Mall.Cercul de muzică uşoară „Melos” de la Palatul Copiilor din Iaşi îi invită pe toţi melomanii la un eveniment aparte.

 Spectacolul se desfăşoară în Atriumul Palas Mall, la ora 18.00, şi este dedicat lansării celui mai recent CD colectiv al Cercului „Melos”, intitulat „Steluţe pe portativ – vol.7”. Astfel, luna martie marchează semnificativ traseul ascendent al acestui grup de copii şi tineri talentaţi, a cărui reputaţie la nivel naţional şi internaţional s-a consolidat considerabil în cei aproape 10 ani de activitate. Publicul se va bucura de un concert plin de emoţii oferit de soliştii Cercului de muzică uşoară „Melos” de la Palatul Copiilor Iaşi, coordonat de prof. dr. Gabriela Nechita. Invitaţii lor speciali sunt Agenţia de modeling, dans şi balet „Academia Show”, coordonată de Alina Babcinetchi Cosoi, Theona Chelariu şi Cătălina Chelariu, soliştii Cercului de canto popular de la Palatul Copiilor Iaşi, sub îndrumarea prof. Claudia Martinică, Ansamblul de dansuri greceşti „Orpheus”, coordonat de Radu Papadopol, şi Clubul de gimnastică aerobică „Gimnis”, antrenat de prof. Bogdan Banta.

În viitorul apropiat, soliştii de la „Melos” vor participa în număr mare la un festival internaţional de la Bârlad, la selecţia naţională pentru Festivalul naţional de creaţie şi interpretare „Mamaia Copiilor”, dar şi la alte festivaluri naţionale şi internaţionale prestigioase.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;