BILLA organizează Ziua Recoltei în cadrul Târgului de Toamnă

Anul acesta, tradiția Zilei Recoltei revine pe 13 septembrie la BILLA în cadrul Târgului de Toamnă. Astfel, parcarea magazinului BILLA din Iași, se va transforma într-un atractiv punct de vânzare de unde gospodinele se pot aproviziona pentru conservele de iarnă.

Timp de 10 zile în parcarea BILLA va fi o adevarata sarbatoare, târgul de toamnă oferindu-le doritorilor posibilitatea sa aleagă dintr-o gamă largă de legume și fructe proaspete, toate la prețuri accesibile.

Astfel de activități fac parte din planul nostru pe termen lung de a fi alături de clienții noștri și a le oferi cele mai bune produse la cele mai avantajoase prețuri. Dorim să promovăm alimentația sănătoasă și să încurajăm consumul produselor românești, de aceea îi invităm pe toți clienții noștri într-un loc în care se pot bucura de toate acestea”, declară Sorana Georgia, CEO BILLA România.

BILLA încearcă astfel să le ofere clienților săi produse proaspete românești, de cea mai bună calitate și la prețuri accesibile. Decorul specific acestei sărbători îi va ajuta pe participanți să intre în atmosfera de toamnă și să se bucure de oferta bogată.

Ne dorim să fim mereu alături de clienții noștri și să venim în intâmpinarea nevoilor și dorințelor cu cât mai multe soluții. Prin aceasta tradiție a Zilei Recoltei le oferim oportunitatea să se bucure de o atmosferă inedită de toamnă și de produse specifice la prețuri avantajoase”, mai adaugă Sorana Georgia CEO BILLA România.

Filed in: Economic

Comments are closed.

;