Bianca Drăgușanu, invitat special la inaugurarea magazinului Mineli Boutique din Iulius Mall

Doamnele şi domnişoarele care adoră pantofii sunt invitate sâmbătă, 15 septembrie 2012, la IULIUS MALL, la inaugurarea noului magazin Mineli Boutique, unde vor avea ocazia să o întâlnească pe Bianca Drăguşanu. Vedeta va fi prezentă de la ora 14.00 în magazinul de la etajul întâi al mall-ului, unde va încerca noii pantofi Mineli Boutique, va face fotografii cu fanii şi va acorda autografe admiratorilor săi. În plus, primii 100 de vizitatori care vin la magazin cu flyer-ul de prezentare primit de la promoterii IULIUS MALL vor fi premiaţi cu un cadou surpriză şi vor fi înscrişi automat în cursa pentru un portofel Louis Vuitton.

Prin articolele de încălţăminte comercializate, Mineli Boutique evidenţiază rafinamentul şi eleganţa feminină. Lucrate manual, din piele de calitate superioară şi în serii limitate, încălţările se adaptează tendinţelor, fiind ideale pentru a scoate din anonimat ţinutele de seară, cele clasice, business sau casual. Pe rafturile magazinului se va găsi o varietate de pantofi cu toc, balerini, pantofi, sandale, botine, cizme de vară şi cizme pentru sezonul rece, toate în combinaţii cromatice vesele. De asemenea, la Mineli Boutique damele îşi pot personaliza stilul, având posibilitatea de a comanda propriile modele de încălţăminte, la preţuri accesibile.

Mineli Boutique este prezent cu magazine proprii în Bucureşti, Constanţa, Mamaia şi Piteşti, şi în parteneriat în alte peste 20 de oraşe din ţară.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;