Sâmbătă, concert Sylvia și DJ Rynno la Iulius Mall!

Dacă faci cumpărături până pe 16 septembrie 2012, ai şansa să câştigi o petrecere privată alături de Connect-R!

Sâmbătă15 septembrieSylvia şi DJ RYNNO îşi invită fanii la Iulius Mall, la un concert incendiar.

Și de această dată, o clientă care a făcut cumpărături din Iulius Mall va avea parte de o petrecere în compania celor doi artişti. Gabriela Lozan va veni la întâlnirea cu cântăreţii, în Viper Club, de la ora 18.30, împreună cu alţi 20 de prieteniSunt foarte încântată că am câştigat! Mulţumesc Iulius Mall pentru cadou şi abia aştept să ne distrăm sâmbătă”, a declarat Gabriela Lozan.

Concertul va avea loc de la ora 19.00, la etajul întâi din Iulius Mall, în zona Café Blanc şi au acces gratuit toţi cei care doresc să se bucure de muzica bună.

Distracţia împreună cu artiştii preferaţi continuă şi săptămâna viitoare. Aşadar, pe 22 septembrieConnect-R va cânta la Iulius Mall şi va participa la petrecerea organizată pentru un client norocos, care va fi desemnat câştigător, prin tragere la sorţi, pe 16 septembrie.

În continuare, shopping-ul la Iulius Mall este răsplătit zilnic, cu bilete la cinemaun „super telefon” Samsung Galaxyvouchere de cumpărăturimemory stick-uri sau răcoritoare. Primii 100 de clienţi ai zilei apasă pe un buton conectat la premii şi primesc darurile instant. În plus, cei care aduc la Centrul Info din mall flyer-ul campaniei „Artiştii cântă pentru gaşca ta”, primesc 3 ore de distracţie gratuită la playground-ul StarNet, de la etajul 2.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;