Evenimentele din week-end de la Palas

Vacanţa este pe sfârşite, însă distracţia este departe de a se fi terminat. Ansamblul Palas dedică sfârşitul de săptămână copiilor de toate vârstele. În aşteptarea primei zile de şcoală, prichindeii vor putea explora Cosmosul, vor petrece la aniversarea celei mai îndrăgite mascote şi vor pedala printre obstacole.

În perioada 15 – 30 septembrie, misterele Cosmosului sunt mai uşor de descifrat de către toţi copiii ieşeni cu vârste între 5 şi 10 ani. Palas Mall îi invită să participe la o expoziţie interactivă cu rol educativ, o premieră pentru regiunea de nord-est a ţării. „Kids on the Moon” este un eveniment ce promite o incursiune în lumea entuziasmantă a descoperirilor spaţiale. Accesul se va realiza pe bază de bilet, preţul fiind de 10 lei.

Duminică, de la ora 13.00, în grădina Palas, trupa Quasar va susţine un spectacol interactiv de dans. Publicul va fi invitat să participe şi să facă mişcare cu ocazia „Dance Day”.

Tot duminică, de la ora 16.00, la KidsLand Club Palas Mall, începe megapetrecerea de aniversare a celei mai îndrăgite mascote, Chi Chi, care împlineşte 7 anişori. Distracţia va fi în toi la KidsLand Club, acolo unde singurele reguli vor fi joaca, dansul şi muzica.

În aceeaşi zi, 16 septembrie, copiii activi au prilejul de a participa la un concurs de biciclete pentru băieţi şi fete, în parcul Palas. Începând de la ora 17.00, cei mai îndemânatici vor pedala printre jaloane, iar entuziasmul va fi şi mai intens la proba de contratimp. Atmosfera va fi întreţinută de demonstraţiile de îndemânare pe triciclu. Evenimentul are şi un scop educativ, fiind organizate ateliere pe grupe de vârstă de instruire rutieră, susţinute de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi.

Şi cum amintirile se păstrează mai uşor prin intermediul imaginilor, agenția foto Pro Image Iaşi organizează ateliere de fotografie despre copilărie. În Librăria Cărturești dinPalas Mall, în fiecare marţi şi joi, de la ora 18.00, școlarii cu vârste între 9 și 14 ani sunt așteptați să desluşească tainele fotografiei. Atelierul se va desfăşura din 25 septembrie 2012, timp de 8 săptămâni, însă înscrierile au început deja, pe adresa de email: contact@proimage.ro.

Pasionaţii de cultură pot admira, între 14 şi 16 septembrie, expoziţia de artă organizată în cadrul Zilelor Galeriilor de Artă „Dana”. Evenimentul se desfăşoară în Piaţeta Librăriei Cărtureşti, iar invitat special este graficianul Mihai Pânzaru, cunoscut şi ca PIM. Cei mai norocoşi vor putea să plece cu o amintire, un portret sau o caricatură realizate de artist.

Sâmbătă, de la ora 19.00, la Restaurant Fenice se poate savura cel mai nou sortiment de vin spumant Freixenet. Primii 20 de participanţi la petrecerea Frenetic Night vor primi cadouri pentru o seară minunată.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;