O nouă destinație de relaxare în Parcul Palas – trambuline moderne, ideale pentru mișcare și distracție în aer liber

palas1Ca susţinător activ al sportului, Palas a organizat, de-a lungul timpului, numeroase manifestări apreciate. De curând, ansamblul urbanistic le-a pregătit o altă surpriză iubitorilor de mişcare în aer liber: un spaţiu de agrement antrenant. Palas Jump este o nouă zonă de recreere în parc, ce include un sistem modern de trambuline, ideale pentru exerciţii fizice care conduc la o dezvoltare armonioasă a corpului şi la menţinerea unei condiţii fizice de invidiat.

Trambulinele au fost achiziţionate din Austria, unde, datorită beneficiilor pentru sănătate şi relaxare, sunt folosite în parcuri de agrement, în staţiuni de ski şi în campinguri. Copiii de toate vârstele se pot distra la Palas Jump, însă trambulinele sunt accesibile şiadulţilor cu o greutate de până în 100 kg. Totodată, grădiniţele şi şcolile au posibilitatea să susţină aici ore de sport „altfel”.palas2

Săriturile la trambulină sunt considerate a fi benefice pentru condiţia fizică şi sănătate, fiind, tototdată, şi deosebit de distractive. Specialiştii sunt de părere că aceste exerciţii dezvoltă capacitatea cognitivă, îmbunătăţesc postura, echilibrul şi coordonarea. Doar 10 minute de sărituri echivalează cu 30 de minute de jogging.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;