Spectacole caritabile organizate în cadrul campaniei de strângere de fonduri “Diferiţi, dar împreună”

afis

Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi şi Colegiul Național de Artă ”Octav Băncilă” Iași vă invită miercuri, 20 mai 2015, începând cu ora 9,00 la  cele două spectacole caritabile organizate în cadrul Campaniei de strângere de fonduri “Diferiţi, dar împreună”.

Profesorii și elevii Liceului Tehnologic Special ”Vasile Pavelcu” Iași organizează, din 2009, spectacole caritabile în vederea strângerii de fonduri pentru a susține Festivalul Național de teatru de păpuși și pantomimă ”PRICHINDEII VESELI”. Acest festival este o ocazie pentru copiii cu deficiență de auz  din toată țara de a se întâlni, de a se împrieteni și de a învăța lucruri noi.   Anul acesta, cea  de a VII-a ediţie a  Festivalului Naţional de Teatru de păpuşi şi pantomimă “PRICHINDEII VESELI”, va avea loc în perioada 12 – 14 iunie 2015, la Casa de Cultură a Studenților Iași.

Miercuri, 20 mai 2015  între orele 9.00 şi 10.00, vă aşteptăm la spectacolul “RAZĂ DE SOARE”, în care vor evolua elevi din cele 6 şcoli speciale din judeţul Iaşi – Şcoala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu” Iaşi, Colegiul Tehnic ”Ion Holban” Iaşi, Şcoala Gimnazială  Specială Paşcani, Liceul Special “Moldova” Tg. Frumos, Liceul Tehnologic Special  “Trinitas” Tg. Frumos şi Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi.

Miercuri, 20 mai 2015,  între orele 11.30 și 13.00, vă aşteptăm la spectacolul “ZÂMBET DE COPIL”, organizat cu sprijinul Centrului Logopedic Interşcolar Iaşi şi în cadrului căruia vor fi prezentate momente artistice susţinute de preşcolari şi elevi din şcolile de masă.

 Persoană de contact: prof. Coca  Marlena Vasiliu, Director Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;