5:13 pm - Wednesday April 19, 0580

Peste 1.000 de copii la Festivalul „Piticul de ciocolată”, de la Iulius Mall

Piticul-de-ciocolata

Timp de trei zile, Iulius Mall Iaşi găzduieşte cel mai amplu eveniment din estul României dedicat copiilor din învăţământul preprimar: „Piticul de ciocolată”. Evenimentul, ajuns la cea de-a XV-a ediţie, este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi împreună cu Iulius Mall, în zilele de 26-27 mai şi 29 mai 2015.

Anul acesta, peste 1.000 de copii şi-au anunţat dorinţa de a demonstra cât de talentaţi sunt. Festivalul începe marţi, 26 mai, laora 10.00, cu proba de Artă Muzicală, care va avea loc la etajul doi al mall-ului. Sărbătoarea copilăriei va continua miercuri, 27 mai, de la ora 10.00, cu secţiunea Artă Coregrafică. Juriul va avea o misiune grea de a alege finalişti dintr-o multitudine de prichindei talentați. Din juriu fac parte cadre didactice, profesori de la Palatul Copiilor, precum şi copii laureaţi ai acestui festival, acum elevi premianţi în diferite şcoli ieşene.

Vineri, 29 mai, în apropierea Zilei Copilului, va avea loc Gala Laureaţilor Festivalului „Piticul de ciocolată”. De la ora 11.00, publicul va asista la o demonstraţie antrenantă de arte marţiale, susţinută tot de mici sportivi. O oră mai târziu, sub privirile şi aplauzele părinţilor, bunicilor şi ale invitaţilor de onoare, vor fi premiaţi cei mai talentaţi prichindei. Fiecare finalist va primi diplomă de laureat şi trofeul „Piticul de Ciocolată”, un delicios tort de ciocolată, din care se va îndulci trei zile şi trei nopţi.

Festivalul este coordonat de cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit 12 din Iași împreună cu Asociația Bravo Events.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;