”Antibiotice”, premiată la Gala “Premiile Capital”

Premiile Capital

Miercuri, 27 mai, revista Capital a organizat la Bucuresti, Gala “Premiile Capital”, eveniment la care au fost decernate premii pentru cei mai performanti jucatori din economia româneasca, in anul 2014.
Performantele obtinute de Antibiotice au fost recunoscute in cadrul Galei, compania primind diploma pentru premiul II la categoria “Cea mai buna companie din industrie”.

“Premiul acordat de revista Capital ne onoreaza si doresc sa-l dedic tuturor colegilor din cadrul companiei Antibiotice, care au stiut sa gaseasca mereu cele mai adecvate solutii la provocarile ivite si sa ramana mereu ancorati in realitate, indiferent de perioadele pe care le-am traversat in ultimii ani. Aceasta inseamna ca s-a creat o sinergie care ne ajuta sa punem in practica planurile noastre de dezvoltare si ne da speranta ca in perspectiva, aceasta mare echipa, numita Antibiotice, va face performanta”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice Iasi.

Alaturi de Antibiotice, au primit diplome si statuete OSKAR, atât companiile cât si oamenii de afaceri care au avut anul trecut performante deosebite sau initiative remarcabile, dovedind faptul ca succesul este posibil si in ani de criza.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;