Caravana Kia – Trado Total, între 21 și 23 septembrie, la ERA Shopping Park

Trado Total – noul dealer Kia în Iași, cu showroom și service în zona Păcurari, organizează în perioada 21 – 23 septembrie 2012 ”Caravana Kia” în parcarea de la ERA Shopping Park Iasi, lângă Decathlon. Modelele prezente la acest eveniment vor fi Venga, Picanto, Rio, Sportage, Soul, Sorento, iar vedetele caravanei vor fi Optima si noul cee’d (premiera in Iasi).  Cea de-a treia generație Kia Optima a fost lansată în premieră mondială la Salonul Auto Internațional de la New York. Acest model, de la lansare și până acum, a primit mai multe premii: premiul de design iF – 2011 (Germania); premiul “Top Safety Pick 2011” – acordat de Institutul pentru Asigurare și Siguranța Circulației din SUA; premiul Red Dot “best of the best” – 2011 (competiție de design – Germania).  Kia Optima se adresează în principal clienților de sex masculin, cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani, antreprenori sau de la categoria middle management în sus, dornici de experiențe noi, dar și de tot confortul în masină. Noul Kia cee’d este desenat, conceput și fabricat în Europa, exclusiv pentru piața europeană, iar față de predecesorul său este mai sofisticat, mai economic, mai rafinat și oferă o experiență a condusului mai impresionantă. Mai lung, mai puțin înalt și mai fluid decât modelul original, hatchback-ul de 4,3 metri are o siluetă eficientizată, modelată de testarea intensiva în tunelul de vânt de la Namyang, în Coreea. Materialele de calitate din cabină și echipamentele high-tech fac ca interiorul noului cee’d să se potrivească perfect aspectului premium al exteriorului și ii permit să concureze cu cei mai buni rivali din clasa sa din Europa.

În Europa, noul cee’d este dotat cu două motoare pe benzină (1.4 MPI, 1.6 GDI) și două diesel (1.4 WGT,1.6 VGT), care vor oferi puteri cuprinse între 90 si 135 CP.

Dintre toate companiile auto din Europa, Kia este singura suficient de încrezătoare în calitatea vehiculelor construite pentru a acoperi fiecare vehicul care iese de pe banda de montaj cu o garanție lungă de 7 ani. Această garanție este transferabilă următorilor proprietarilor.  O mare parte din mașinile prezente la Caravana Kia – Trado Total benficiază de discounturi, iar cea mai importantă reducere este acordată pentru modelul Kia Sorento, respectiv un discount de până la 4600 euro inclusiv TVA.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;