Art Georgies, la EXPO Milano

art georgies
In perioada 10-12 iunie, Art Georgies va reprezenta Romania, alaturi de alte branduri de renume autohtone, la cea mai mare expozitie mondiala din 2015 – EXPO Milano.  Echipa noastra va asteapta pe toti la prezentarea unor creatii de arta unice in Europa si in lume. 

Expo Milano 2015 este evenimentul mondial ce Milano – Italia, il va găzdui între 1 mai și 31 octombrie 2015. În această perioadă de șase luni, Milano va deveni un exemplu la nivel global în care mai mult de 140 de țări participante vor expune si prezenta cele mai noi tehnologii si inovatii ce pot imbunatati mediul inconjurator si viata pe planeta. În plus față de națiunile expozant, EXPO implică si organizații internaționale, și se așteaptă la peste 20 de milioane de vizitatori in cei  1,1 milioane de metri pătrați de spațiu expozițional.

Brandul Art Georgies este cel mai prolific producator de arta plastic in tehnica mixta a vitraliului clasic fuzionat si a mozaicului din Europa.

De priceperea si creativitatea celor peste doua sute de artisti plastici si mesteri artizani au beneficiat in ultimii douazeci de ani aproximativ peste cinci sute de lacase de cult de pe trei continente, galerii de arta, institutii si locuinte private.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;