Evenimentele din week-end de la Palas

Concurs naţional de dans, café concert, expoziţia „Kids on the Moon” şi numeroase alte activităţi distractive pentru cei mici – aceasta este oferta de petrecere a timpului liber propusă de ansamblul Palas, la final de săptămână.

Week-end-ul debutează la Palas cu un ospăţ mare, pregătit de restaurantul „Bolţile Domneşti”. Vineri, 21 septembrie 2012, de la ora 19.00, Sofia Vicoveanca şi Nelu Ploieşteanu vor deschide sezonul poftelor şi porţile restaurantului pentru clienţi, care vor fi întâmpinaţi cu muzică bună şi mâncăruri tradiţionale româneşti dintre cele mai apetisante.

Sâmbătă, 22 septembrie, piaţeta din zona magazinului C&A din Palas Mall va fi gazda primei ediţii a „Cupei Dance Energy”, concurs naţional organizat de clubul cu acelaşi nume, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv. De la ora 11.00, sute de sportivi de la cluburi din întreaga ţară îşi vor demonstra talentul în stiluri de dans diverse, precum cha-cha-cha, vals lent şi jive. În cea de-a doua zi a competiţiei, spectacolul de dans va avea loc la Sala Polivalentă.

În acest week-end, Librarium Palas continuă programul „Psy for Kids”, organizat împreună cu PsychologyCenter, cu un atelier de dezvoltare a competenţelor emoţionale, sociale şi cognitive pentru copii. Activităţile sunt concepute pentru a fi utilizate în grupuri de copii cu aproximativ aceeaşi vârstă şi în fiecare săptămână abordează câte o abilitate socială. Atelierele au loc sâmbătă (grupa 5-7 ani) şi duminică (grupa 7-12 ani), de la ora 11.00, taxa de participare fiind de 20 de lei.

Seara de sâmbătă va fi deosebit de plăcută pentru ieşenii care se relaxează în grădina Palas. De la ora 19.00, aceştia sunt invitaţi la spectacolul muzical café concert, din Pavilionul Muzical.

Până pe 30 septembrie, misterele Cosmosului sunt mai uşor de descifrat de către toţi copiii ieşeni cu vârste între 5 şi 10 ani. Palas Mall îi aşteaptă să participe la o expoziţie interactivă cu rol educativ, o premieră pentru regiunea de nord-est a ţării. „Kids on the Moon” este un eveniment ce promite o incursiune în lumea entuziasmantă a descoperirilor spaţiale.

Și KidsLand Club Palas Mall a pregătit pentru cei mici un program incitant: minidiscotecă (vineri, de la ora 18.00), jocuri şi concursuri interactive, muzică şi facepaiting (sâmbătă, de la ora 16.00), fingerpaint pe sticlă şi alte distracţii (duminică, de la ora 17.00).

Duminică, de la ora 18.00, princhindeii au întâlnire cu artiştii Teatrului „Luceafărul”, care îi vor încânta cu piesa „Clovnii”. Reprezentaţia va avea loc în parcul Palas, în zona KidsLand Club.

Şi cum amintirile se păstrează mai uşor prin intermediul imaginilor, agenția foto Pro Image Iaşi organizează ateliere de fotografie despre copilărie. În Librăria Cărturești din Palas Mall, în fiecare marţi şi joi, de la ora 18.00, școlarii cu vârste între 9 și 14 ani sunt așteptați să desluşească tainele fotografiei. Atelierul se va desfăşura din 25 septembrie 2012, timp de 8 săptămâni, însă înscrierile au început deja, pe adresa de email: contact@proimage.ro.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;