Festivalul Naţional de Teatru de Păpuşi şi Pantomimă „Prichindeii veseli”

prichindeii veseli

Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iaşi a organizat Festivalul Naţional de Teatru de Păpuşi şi Pantomimă „Prichindeii veseli” – pentru elevi cu deficienţe de auz –ediţia a VII-a, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Iaşi, Asociaţia Naţională a Profesorilor pentru Elevi cu Deficienţe de Auz ”Virgil Florea” Iaşi şi Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi, în ziua de 12  iunie 2015.

Scena Casei de Cultură a Studenţilor a găzduit evenimentul vineri, 12 iunie 2015, începând cu ora 9,30.

Festivalul s-a desfăşurat  pe trei secţiuni: Teatru de Păpuşi,Pantomimă şi Film.

La festival au participat62 de elevi cu deficienţe de auz şi 31 de cadre didactice coordonatoare din 10 şcoli speciale din ţară: Vaslui, Timişoara, Bucureşti, Focşani, Buzău, Suceava, Galaţi, Cluj-Napoca, Craiova şi Iaşi. La această ediţie au participat în premieră şcolile de surzi din Craiova şi Vaslui.

In anul acesta, organizatorii ediţiei a VII-a a festivalului şi-au propus, în spiritul traditiei,  valorizarea şi promovarea talentelor artistice ale copiilor cu deficienţe de auz, oferindu-le acestora ocazii speciale pentru stabilirea de noi relaţii, comunicare şi interrelaţionare, posibilitatea de a cunoaşte istoria şi frumuseţile Iaşilor.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;