Compania XEROX dezvoltă un centru de operațiuni de 4.000 mp în Ansamblul Palas Iași

xerox1

Iulius Group anunţă semnarea unui nou parteneriat cu XEROX, prin care compania de servicii globale de business, tehnologie și de gestionare a documentelor ajunge la o suprafaţă închiriată de 4.000 mp în clădirea office United Business Center 3 (UBC 3) din ansamblul Palas Iaşi. XEROX îşi consolidează astfel operaţiunile din Iaşi, prin dezvoltarea unui centru de afaceri, dispus pe cinci niveluri, unde lucrează 450 de persoane. Compania este prezentă în componenta office a ansamblului Palas din decembrie 2013, când a închiriat 1.000 mp în aceeaşi clădire de birouri.

 Xerox are peste 2.000 de angajați în România, cu 1.750 de persoane în Iași, dintre care 450 lucrează în clădirea UBC 3 din Palas. Personalul este specializat în domenii precum: Resurse Umane, Marketing, Finanțe & Contabilitate, IT etc. „Urmărim să ne creștem prezența în clădirea din Palas printr-un număr total de 60 de locuri de muncă full time, într-o varietate de domenii. Candidații pot alege locuri de muncă în: Resurse Umane – de la posturi entry-level până la cele de supervizor sau funcții manageriale; Marketing – specialiști în Publicații, Documentare și Scriere de Conținut; IT – posturi de System Consultant Analyst, Portal Configurer sau Senior .NET Developers; Vânzări – Specialist în Dezvoltarea de Propuneri și Manager de vânzări. Cele mai importante cerințe sunt: o bună cunoaștere a limbii engleze (orice altă limbă vorbită la nivel european, precum franceza, spaniola, germana sau italiana, constituie un avantaj major), experiență în executarea de sarcini administrative, experiență pe un post de servicii clienți şi abilități optime de comunicare, atât în scris, cât și oral”, a declarat Florentina Vasiliu, Manager de Resurse Umane la Xerox România & Albania.

 Despre XEROX

Xerox (NYSE: XRX) este lider global în managementul documentelor, al tehnologiei și serviciilor de business, ajutând organizaţiile să transforme modul în care îşi administrează afacerile şi informaţiile. Cu sediul în Norwalk, Conn., Xerox are peste 140.000 de angajați, care ajută clienți din peste 180 de țări. Xerox oferă servicii de businessechipamente de imprimare și tehnologie software și hardware pentru managementul informației – de la date, la documente. Aflați mai multe informații pe www.xerox.com.

Despre United Business Centerxerox2

 Iulius Group deţine o reţea de retail care cuprinde patru shopping mall-uri (Iulius Mall Iaşi, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) şi ansamblul urbanistic multifuncţional Palas Iaşi. Pe segmentul office, compania deţine la nivel naţional peste 55.000 mp de birouri clasa A şi alţi 15.000 mp în dezvoltare.

În ansamblul Palas Iaşi, compania are patru clădiri de birouri clasa A, sub brandul United Business Center, cu o suprafaţă închiriabilă de 38.000 mp. În prezent, se lucrează la clădirea UBC 5, care va avea o suprafaţă închiriabilă de 15.000 mp. Lucrările de construcţie respectă principiile „clădirilor verzi” şi se vor finaliza la sfârşitul acestui an.

Din portofoliul office al companiei mai fac parte două clădiri clasa A, dezvoltate la Cluj-Napoca, în imediata apropiere a Iulius Mall: Iulius Business Center (7.500 mp) şi United Business Center Tower (10.000 mp), ambele închiriate 100%.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;